Quantcast

Mirtys nuo COVID-19: viena gyvybė užgeso vos per kelias dienas

  • Teksto dydis:

Lietuvoje registruotos dar penkios mirtys nuo COVID-19, bendras jų skaičius šiuo metu siekia 141, antradienį pranešė Nacionalinis visuomenės sveikatos centras.

Pirmasis mirties atvejis registruotas Kauno apskrityje, mirė vyresnis nei 80-ies metų amžiaus žmogus, turėjęs lėtinių susirgimų. Koronavirusas asmeniui patvirtintas spalio 25 dieną. 

Antrasis mirties atvejis registruotas Marijampolės apskrityje vyresniam nei 50-ies metų amžiaus žmogui, kuriam koronavirusas patvirtintas spalio 22 dieną.

Trečiasis mirties atvejis registruotas Klaipėdos apskrityje, kur taip pat mirė vyresnis nei 50-ies metų amžiaus žmogus, turėjęs gretutinių susirgimų. Koronavirusas asmeniui patvirtintas spalio 19 dieną.

Šiaulių apskrityje mirė vyresnis nei 60-ies metų amžiaus žmogus, turėjęs lėtinių susirgimų. Koronavirusas jam patvirtintas spalio 14 dieną.

Penktasis mirties atvejis registruotas Tauragės apskrityje. Mirė vyresnis nei 60-ies metų žmogus, turėjęs lėtinių susirgimų. Koronavirusas jam patvirtintas spalio 16 dieną.

Taip pat per parą Šiaulių apskrityje patvirtintas vienas mirties atvejis, kai užsikrėtęs koronavirusu žmogus mirė dėl kitų priežasčių. Tokių atvejų iš viso registruota 48.

Iš viso Lietuvoje koronavirusu užsikrėtė 11 tūkst. 362 asmenys, 6844 – tebeserga, 4329 – pasveiko.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Laura

Laura portretas
O kas pasakys kiek numirė nesulaukę pagalbos???sakau tai nes susidūriau su šia situacija....žmonės masiškai miršta nes nesulaukia jokios pagalbos geriausiu atveju pamatuoja spaudimą ir nuveža leisgyvius į gyvą eilę prie ligoninės covido testui,bet greitosios automobiliuose tik lauki negausi nieko!!!tik pagreitins mirtį!!!taip mūsų numirė nesulaukęs pagalbos.....

Klaipediete

Klaipediete portretas
na, ir kaip uzsikrete tie mirusieji? Tai jei jie buvo uzsikrete, tai artimieji irgi gal viruso nesiotojai? Ir stebuklingai vyresni su gretutinem ligom mirsta. O ka, anksciau gripo sukeltos komplikacijos metu mazai mirdavo garbingo amziaus zmones? Kur duomenys apie nuo gripo mirusius 2017-2019 metais?

Chrizantema

Chrizantema portretas
Uždraudė stebėti rungtynes Žalgirio arenoje, prasidės helovynų šventimai, plebėjai nesiliauja lėks į pajūrį pramogaus SPA centruose, kavinėse, palangiškiai sunerimę dėl savo sveikatos, o valdžiai svarbiausia kad klestėtų viešbučių-restoranų verslas tam tikslui dar vieną nedarbo dieną padovanojo. Pensininkams atims 13-a pensiją sotesnėms Kalėdoms o kiek pajamų valstybė praranda per vieną nedarbo dieną. Dirbti reikia, kad nereikėtų dejuoti dėl mažų uždarbių.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių