Quantcast

Nacionalinio kraujo centro komanda pradeda keliones į įmones: skiepys nuo COVID-19

Nacionalinio kraujo centro (NKC) komanda, baigusi vasaros vakcinacijos turą per Lietuvą palapinėse, pradeda skiepyti įmonių darbuotojus ir kviečia to dar nepadariusius nedelsiant pasinaudoti šia galimybe bei gauti norimo gamintojo vakciną. Taip prasideda dar viena priemonė šalia jau veikiančių, kuri, kaip viliamasi, prisidės gerinant vakcinacijos rodiklius šalyje.

Pas NKC komandą skiepytis galima dviem būdais – atvykstant į NKC stacionarų vakcinacijos punktą ir įmonėje ar organizacijoje iš anksto suderintu laiku.

Jei įmonėje norėtų pasiskiepyti daugiau darbuotojų, įmonės atstovai turėtų kreiptis tiesiogiai į NKC administraciją ir suderinti mobilios ekspertų komandos atvykimo laiką.

„Ši naujovė startuoja neatsitiktinai. Matome galimybių, kaip galėtume prisidėti gerinant šalies vakcinacijos rodiklius ir paskatinti įmonių darbuotojus skiepytis, kadangi imunizacijos lygmuo kai kuriose įmonėse dar ganėtinai žemas. Tad ir toliau NKC ekspertų komanda skiepys be išankstinės registracijos tuos, kurie atvyks į stacionarius NKC vakcinacijos punktus. Išlaikome ir mobilios komandos tradiciją, kuri vyks į įmones, kai jos registruosis iš anksto ir bus subūrusios skiepytis norinčių darbuotojų komandą“, – sako NKC direktorius Daumantas Gutauskas.

Pasak jo, tokios priemonės pasirinktos įvertinus tai, kas būtų patogu ir patrauklu įmonių darbuotojams, taupant jų laiką, kad jiems kuo mažiau reikėtų atsitraukti nuo tiesioginių darbų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
pirma pabegelius suskiepikit !

Teis.

Teis. portretas
Seimo narius,vyriausybės narius pirmiausia paskiepykite visus,tada tikrai nebus užkrato. Neturite teisės naudoti prievartos.

Hugo

Hugo  portretas
Nx eikit su savo vakcinom dalbajobai
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių