Quantcast

Ministras kreipėsi į imunitetą koronavirusui turinčius asmenis: neikite per raudoną šviesą

Sveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys teigia, kad, nepaisant nuo ketvirtadienio įsigaliosiančių karantino sušvelninimų nuo COVID-19 vakcinuotiems arba koronavirusu persirgusiems asmenims, saugumo laikymasis, kaukių dėvėjimas yra privalomas visiems šalies gyventojams.

„Ar esate vakcinuotas viena doze, ar esate vakcinuotas pilna schema, ar esate persirgęs, visais atvejais atstumų laikymasis, kaukių dėvėjimas ir tam tikrų priemonių buvimas tampa mūsų gyvenimo dalimi. Tai, kad esate vakcinuotas, jeigu leisite man pajuokauti, nereiškia, kad galite eiti per raudoną šviesą, yra tokia rizika, kad jus vis tiek automobilis partrenks“, – Vyriausybėje surengtoje spaudos konferencijoje teigė A. Dulkys.

„Krizė, virusai atnešė į mūsų gyvenimą naują gyvenimo kultūrą, tai taps mūsų gyvenimo dalimi ir todėl turime suprasti, kad visos šios priemonės nėra laikinos, jos mus dar tikrai lydės ilgą laiką“, – akcentavo ministras.

ELTA primena, kad nuo balandžio 22 dienos leidžiama ne daugiau kaip 10 imunitetą turinčių asmenų grupėms kartu būti transporto priemonėse bei viešose atvirose vietose, leidžiami šių asmenų artimi kontaktai, leidžiamos ekskursijos atvirose erdvėse, kuriose dalyvauja ne daugiau kaip 10 imunitetą turinčių asmenų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tiesa

Tiesa portretas
Jus juokaujate,paskiepyti žmonės praradę savo natūralu imunitetą,kaip į organizmą suleidus virusą gali gautis imunitetas.Šį placebą yra neveiksmingą,jį yra sukurta tam ,kad lėtai žudyti žmonių organizmus.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių