Quantcast

Koronavirusas patvirtintas keturiems Marijampolės ligoninės darbuotojams

Marijampolės ligoninė pirmadienį pranešė, kad keturiems jos darbuotojams per praėjusią parą patvirtintas koronavirusas.

„COVID-19 infekcija patvirtina vienam medicininio personalo ir trims ne medicininio personalo darbuotojams“, – rašoma oficialioje įstaigos feisbuko puslapyje.

Ligoninė taip pat skelbia ėmusis priemonių – testuojami pacientai ir personalas, o nauji ligoniai neguldomi į Vidaus ligų skyrių.

Kaip BNS informavo ligoninės atstovė spaudai Virginija Tulevičiūtė, iš viso sekmadienį testai dėl koronaviruso atlikti 30 darbuotojų, kurie galėjo turėti kontaktą su užsikrėtusiaisiais.

Atstovė taip pat teigė, kad šiuo metu aiškinamasi, su kuriais dar asmenimis užsikrėtusieji kontaktavo, jų skaičiaus ji kol kas negalėjo nurodyti.

Marijampolės ligoninės teigimu, praėjusią parą joje nustatyti iš viso septyni koronaviruso atvejai, likę trys – pacientams.

„Pacientai išvežami į Kauno klinikinės ligoninės infekcinių ligų kliniką tolimesniam gydymui“, – teigia ligoninė.

Lietuvoje kol kas iš viso nustatyti 843 koronaviruso atvejai, taip pat – 14 mirčių, aštuoni žmonės pasveiko.



NAUJAUSI KOMENTARAI

varnas

varnas portretas
nugivenom ir gero nieko nematom, ligininės tapo židiniais, taip tik vos trys savaitės prabėgo, o kas toliau korona karaliauja , ligonines uždaromos skyriai likimo valiai sutvarkomi, kur tau , klaipėda panevėžys šiauliai kaunas t,t,t, tykus verbų sekmadienis tuščio veisksmo liko, kur yra galia, dingo, iš gaublio gyventoju, krikščioniu visu kito lamo tautybiu, nežinomi skaičiai kiek dar žmoniu nusineš ta baisybė, ,o mokslo žmons viso svieto negali užgesinti, tos baisios epidėmijos, juk kokie skaičiai prikurtos mokslo istaigu, ir ką gero tik kosmoso platybiu karais kariauja ir žemei liaudi naikina o kokie skaičiai kenčia, nuo priešo žabangu, va ponai susimastikite visos pasaulio planetos, tik mums, o ne jūsų fokusams kurybų, ir kariniam dokrinom platinti, tegul jus varles pola , suprasti, laikas buvo jau seniai nusiginkloja žiūrėk vėl pikstasi ir vėl užmiršo ka pasirašė, neplatinsim, leiskite žmonems gyventi, normalu gyvenima,

Jonas

Jonas portretas
Pasirodo, kad ligonines jau tampa koronos židiniais!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių