Quantcast

Ligoninėse – 261 COVID-19 pacientas, 38 iš jų – reanimacijoje

  • Teksto dydis:

Lietuvos ligoninėse šiuo metu gydomi 261 COVID-19 pacientas, 38 iš jų – reanimacijoje, sekmadienį pranešė Statistikos departamentas.

Deguonis papildomai tiekiamas 211 žmonių, 16 pacientų taikoma dirbtinė plaučių ventiliacija.

Per parą į ligonines dėl COVID-19 paguldyti 35 žmonės.

Iš viso Lietuvoje nuo pandemijos pradžios COVID-19 susirgo 286 tūkst. 103 žmonės, tebeserga – 4503.

Nuo šios ligos iš viso mirė 4427 žmonės, tiesiogiai ir netiesiogiai su COVID-19 siejamos 9057 mirtys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gabriele

Gabriele portretas
Nu nera db ligoninese covid ligoniu kiek galima meluot ar patiems neatsibodo tas melas taip guli db ligoninese daug zmoniu bet su baisiais salutiniais poveikiais nuo skiepu kada tiesa pradesite rasyt jau laikas pradet atgailaut gal dievuliukas pasigailes ne jau taip pragare visa amzinybe norisi degt!!!

Susimastykim kas vyksta

Susimastykim kas vyksta portretas
Kuo daugiau skiepijama tuo daugiau serga, nes paskiepytieji yra viruso platintojai.. Tai vyksta ne tik Lietuvoje o visame pasaulyje. Tai atitinkamos programos vykdymas kad sumazint zmonija..Kas zinote kada valdzia dave dovanu ar loteriju kad sutiktum gydytis. nuo gripo, vezio ar erkinio ensifalito ar ko kito. Kadangi uz maziausia menknieki reikia moketi gana didelius pinigus, tai reiskia kad covid skiepai yra nieko verti, tik silpnina zmoniu imuniteta ir platina virusa su ivairiausiom mutacijom.

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
ES nutraukė finansavimą- dotacijas Lenkijai ( esą dėl žydriukų diskriminavimo), tai iš karto visi pasveiko, jokio gripo , vos kelios dešimtys 38 milijonams. Ar ne stebuklas :)
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių