Quantcast

Ligoninė atsisakė persodinti širdį nuo COVID-19 nepasiskiepijusiam pacientui

  • Teksto dydis:

Bostono ligoninė atsisakė persodinti širdį pacientui, kuris nebuvo pasiskiepijęs nuo COVID-19, trečiadienį pranešė JAV žiniasklaida.

„Brigham and Women‘s“ ligoninės atstovė pareiškime naujienų agentūrai AFP patvirtino, kad pas juos esantiems būsimiems organų recipientams būtina pasiskiepyti nuo koronaviruso.

Paciento tėvas Davidas Fergusonas per televizijos kanalus CNN ir ABC papasakojo šeimos istoriją, sakydamas, kad jo 31 metų sūnus atsidūrė ant „mirties slenksčio“, o belaukdamas širdies persodinimo „buvo nustumtas į pakraštį“.

Pacientas, kuris laukė eilėje organo persodinimo operacijai Bostono ligoninėje, atsisakė skiepytis nuo COVID-19.

„Tai prieštarauja jo pagrindiniams principams, jis tuo netiki“, – ABC sakė D. Fergusonas. – Ligoninė taiko tokią politiką, todėl jis, kadangi nesivakcinavo, buvo išbrauktas iš širdies persodinimo operacijų sąrašo“.

Ligoninė „reikalauja kelių Ligų kontrolės centro rekomenduojamų vakcinų, įskaitant vakciną nuo COVID-19“, sakoma jos pranešime.

Organų visiems nepakanka, todėl niekas nesiruošia jų išdalyti tiems, kurių galimybės išgyventi yra prastos.

Taip pat ligoninė reikalauja, kad „kandidatai transplantacijai laikytųsi tokio gyvenimo būdo, kuris sudarytų geriausias galimybes tiek sėkmingai operacijai, tiek ir pacientų išgyvenimui po organų persodinimo, turint omenyje, kad jų imuninė sistema yra smarkiai susilpnėjusi“, sakoma pranešime.

Niujorko universiteto medicinos etikos specialistas Arthuras Caplanas CBS sakė: „Po bet kokios transplantacijos jūsų imuninė sistema išnyksta. COVID-19 gali jus nužudyti“.

„Organų visiems nepakanka, todėl niekas nesiruošia jų išdalyti tiems, kurių galimybės išgyventi yra prastos, kai kiti, kurie yra pasiskiepiję, turi geresnių galimybių išgyventi po operacijos“, – sakė A. Caplanas.

Dėl šios priežasties „nevakcinuoti pacientai nėra aktyvūs laukiančiųjų sąraše“, nurodė ligoninė, kurioje vis dar gydomas D. Fergusono sūnus.

Tėvas teigė gerbiąs sūnaus pasirinkimą ir planavęs jį perkelti į kitą ligoninę. „Tačiau mums jau trūksta laiko“, – apie sūnaus būklę kalbėjo D. Fergusonas.

JAV, kur tik 62 proc. visų gyventojų yra visiškai paskiepyti – iš dalies dėl stipraus susiskaldymo vakcinų atžvilgiu – užregistruota beveik 60 mln. COVID-19 infekcijų ir 872 tūkst. mirčių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kawenskas

Kawenskas  portretas
Skiepai tik savanoriams avinams! Priverstinei skiepai tai genocidas! Ta ką daro Šimonytės valdymas!!! Nuodų negalima pilna doze susleist, avinai išmirs per greit, po truputį tai niekas neįtars, o paskui "šaukštai po pietų"... Nesu antivakseris, bet už šitą vienintelę alei vakcina tikrai sakau NE.

Žinoma žiauru , bet puikus pavyzdys , kad

Žinoma žiauru , bet puikus pavyzdys , kad portretas
Skiepytis apsimoka....

>>>Tai \\\\\.../////

>>>Tai   \\\\\...///// portretas
Ne,jis nuo vakcinos donoru tapo,mirė.
VISI KOMENTARAI 26

Galerijos

Daugiau straipsnių