Quantcast

Lietuvos vaikų ir jaunimo centre veikiančiame darželyje įsisuko koronavirusas

  • Teksto dydis:

Lietuvos vaikų ir jaunimo centre (LVSC) veikiančiame darželyje „Taškius“ nustatytas koronaviruso atvejis, informuoja portalas 15min.lt.

Darbuotojai ir su užsikrėtusiuoju kontaktavę asmenys šiuo metu yra saviizoliacijoje. 

„Negaliu komentuoti, ar tai darbuotojas, ar tai klientas, nes tai yra jautrūs duomenys“, – sakė darželio direktorė Lina Jankauskaitė.

Taip pat informuojama, kad darželio patalpos bus dezinfekuojamos pirmadienį.

Primename, kad per praėjusią parą Lietuvoje iš viso patvirtinta 30 naujų koronaviruso atvejų, dar vienas žmogus mirė.

Lietuvoje iki šiol patvirtinti 2594 koronaviruso atvejai, tebeserga 731 asmuo, 1766 – pasveiko. Nuo COVID-19 iš viso mirė 84 asmenys, dėl kitų priežasčių mirė 13 užsikrėtusiųjų.

Izoliacijoje yra 3367 žmonės. Nuo birželio 1 dienos Lietuvoje užfiksuota 160 įvežtinių atvejų. Per praėjusią parą laboratorijose ištirtas 4731 ėmuo, iš viso iki šiol ištirta 604 tūkst. 244 ėminiai.


Šiame straipsnyje: Lietuvos vaikų ir jaunimo centrasdarželis TaškiusKoronavirusas LietuvojeCOVID-19 saviizoliacijaįsisuko koronavirusaskoronaviruso židinys

NAUJAUSI KOMENTARAI

AŠ portretas
Specialistė sąmokslų teorijos esi.Ir nerašinėk niekų.

specialiste

specialiste portretas
Taip pat ten sukciauja per suklastotus depresijos testus , iveda i kompjuteri kliento atsakymus, o kompjuteris isduoda atsakyma kad zmogui depresija, nes taip specialiai uzprogramavo ( suklastotas testas buvo patalpintas KUL ligonines kardiologo puslapije). Nefridos gydytojai ir patys neismano kaip ka gydyti ir ligonines neguldo, neseniai mire viena moteriske, ji maldavo kad istirtu ligonineje, bet jie tik juokiesi is jos, tada kitame mieste rado 4 stadijos navikus, o kai mire pradejo tesiog klastoti jos med knygele. Daug zmoniu rase apie tai kad gydo ne ta ka reikia ir zmogus mirsta, tai patvirtina kitu miestu gydytojai. Viska ka gali nefrida tai sugadinti jusu sveikata ir gyvenima. As perspeju jus, nes man realiai baisu ka ten issidirbineja su klientais. Kompensaciju ir atsiprasimu taippat nesulauksite is nefridos. Perduokit sita savo vaikams, tevams ir draugams.Nukopijokit ir pasidalinkit kur tik galit. Naujienu portalai bijo apie tai rasyti.

specialiste

specialiste portretas
Bukit atsargus ! Nefridos klinikoje taip vadinami "gydytojai" totaliai sukciauja, fabrikuoja diagnozes per susitarimus, vienas kitam uzsakineja klientus, siuntimose iskart uzraso kokia diagnoze sufabirkuot, daro kitus neteisetus dalykus, daro nereikalingus pavojingus sveikatai tyrimus tik del darbo imitacijos, nei vienas nefridos gydytojas nesugeba ne i viena med klausima atsakyti, keleta jau prisipazino kad jie ne gydytojai ir neismano kaip ka nustatyneti ir gydyti. Kaip ivertinti zmogaus busena ir nustatyti negalavimo priezasti jie neismano, todel siuntineja pas specialistus del imitacijos, o siuntimose uzrasineja sunkiausias diagnozes, sunkesnes nei ZIV ar onkologija, kam jie tai daro neaisku. Jie tyciojasi, zvengia, nekencia savo klientu. Prie kabineto maciau verkiancia panele, kai uzejau patikrint viena nefridos "gydytoja", supratau del ko panele verke prie duru. Nefridos "gydytojai" ir ju padedejai tesiog zvengia is zmoniu, zemina, apsaukia ir tt.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių