Quantcast

Lietuvoje patvirtintas 51 naujas koronaviruso atvejis

  • Teksto dydis:

Pirmadienį Sveikatos apsaugos ministerija (SAM) pranešė, kad Lietuvoje užfiksuotas dar 51 naujas koronaviruso atvejis, bendras susirgimų skaičius Lietuvoje siekia 3386.

Šiuo metu koronaviruso infekcija tebeserga 1215 asmenų, 2071 – pasveiko.

Nuo COVID-19 iš viso mirė 87 asmenys, dėl kitų priežasčių mirė 13 užsikrėtusiųjų.

Per praėjusią parą laboratorijose ištirtas 1382 ėminiai, iš viso iki šiol ištirta 695 tūkst. 521 mėginys.

Izoliacijoje yra 8089 žmonės.

Nuo birželio 1 dienos Lietuvoje nustatyti 229 įvežtiniai atvejai.

Šią savaitę, nuo rugsėjo 14 d. iki rugsėjo 20 d. imtinai, Švenčionių, Tauragės, Molėtų, Jurbarko, Šilalės, Raseinių, Trakų, Klaipėdos, Kėdainių, Kauno rajonų, taip pat Elektrėnų savivaldybės, Vilniaus ir Šiaulių miestų gyventojams bus intensyviau atliekami tyrimai dėl koronaviruso (COVID-19). Šiose 13 savivaldybių fiksuojamas didesnis sergamumas negu kitose Lietuvos savivaldybėse.



NAUJAUSI KOMENTARAI

O Buvo

O Buvo  portretas
O visai neseniai Lietuva buvo visame pasaulyje minima kaip salis, kuri puikiai susitvarke su viruso. O paskui prasidejo baliai, festivaliai, mitingai , parodos, atsidare sienos ir kinu uzkratas plinta labai sparciai. O dar net gripo sezonas neprasidejo. Aisku, kaip visada atsiranda neigianciu tikrove, kad atseit tai yra samokslas, viruso nera ir pan kliesdesiu. Gaila , kad Lietuva isleido iniciatyva is ranku ir ritasi zemyn.

Anonimas

Anonimas portretas
Turbūt gerai sakė kažkada kanclerė A.Merkel, kad užsikėsti turės apie 70%. Kad įgytume imunitetą.

Kaip pasidaryti CORONA viruso testą namų sąlygomis

Kaip pasidaryti CORONA viruso testą namų sąlygomis portretas
Labai gera metodika save kontroliuoti. Žingsnis 1: vyną įpilti į taurę ir stengtis pajusti jo kvapą. Ž. 2: jei jauti kvapą, išgerk ir žiūrėk, ar pajutai jo skonį. Ž. 3: jei pajutai vyno kvapą ir skonį, iš to gali daryti išvadą, kad neturi Covid-19. Praėjusią naktį padariau 9 testus ir visi buvo neigiami, dėkui Dievui. Šiandien vakare vėl darysiu testą, kadangi šįryt atsikėliau su šiek tiek skaudančia galva. Tai galėtų būti ligos simptomas. Esu toookia nervinga...
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių