Quantcast

Lietuvoje patvirtintas 54-tas mirties nuo koronaviruso atvejis

Lietuvoje antradienio vakarą patvirtintas 54-tas mirties nuo koronaviruso atvejis, pranešė Nacionalinis visuomenės sveikatos centras (NVSC).

Mirė Vilniaus rajono gyventojas, priklausęs 70–80 metų amžiaus grupei. Asmuo turėjo gretutinių ligų.

Tai 54-tas mirties nuo šios infekcijos atvejis, pranešė NVSC, anksčiau antradienį spaudos konferencijoje patvirtinęs dar apie tris mirties atvejus.

Šalyje paskelbus karantiną žmonės raginami vengti žmonių susibūrimų, esant galimybei dirbti iš namų, bendraujant gyvai išlaikyti atstumą vienas nuo kito, skirti ypatingą dėmesį rankų, paviršių higienai.

Pajutę ligos simptomus, gyventojai raginami kreiptis medikų pagalbos telefonu, nevykti patiems į gydymo įstaigas.

Karantinas Lietuvoje pratęstas iki gegužės mėnesio pabaigos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pavojus

Pavojus portretas
Kodėl visi profesoriai tyli apie Lietuvoje kovo mėnesį dešimt kartų padidintas elektromagnetinės spinduliuotės normas atverti kelią 5G ryšiui ir vėžiniams susirgimams. Telekomunikacijos bendrovių lobistai, aiškindami koks tai gėris, prastūmė mus apraizgysiantį, sveikatai žalingą 5G antenų tinklą, atverdami kelią vėžiniams. susirgimams. Dabar bus galima tuos susirgimus nurašyti į COVID - 19 sąskaitą.

Kas tai paaiškins

Kas tai paaiškins portretas
Iš balkonų daugiau karantino metu iškrenta nei nuo viruso miršta.

Kaip suprasti

Kaip suprasti portretas
daug mirsta slaugos namuose.Juk tie vargsai niekur nevazineja ir kazkur nelaksto, o mirsta tai daugiausia. Kas juos uzkrecia? O gal viskas daroma specialiai?
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių