Quantcast

Lietuvoje per parą patvirtinti 2104 nauji koronaviruso atvejai, mirė septyniolika žmonių

  • Teksto dydis:

Per pastarąją parą Lietuvoje patvirtinti 2104 nauji COVID-19 ligos atvejai, dėl koronaviruso mirė septyniolika žmonių, ketvirtadienį pranešė Statistikos departamentas.

Dėl kitų priežasčių mirė aštuoni užsikrėtusieji.

Nuo pandemijos pradžios COVID-19 liga šalyje užsikrėtė 53 tūkst. 757 asmenys, 40 tūkst. 459 – tebeserga, 12 tūkst. 655 – pasveiko.

Nuo koronaviruso Lietuvoje iš viso mirė 449 žmonės, dėl kitų priežasčių – 194 užsikrėtusieji.

Per praėjusią parą ištirta 11 tūkst. 312 ėminių dėl įtariamo koronaviruso, bendras nuo pandemijos pradžios ištirtų ėminių skaičius siekia 1 mln. 211 tūkst. 62.



NAUJAUSI KOMENTARAI

darosi įtartina

darosi įtartina portretas
Man jau pradeda atrodyti, kad tai ne užsikrėtusiųjų skaičius milžiniškas, o tiesiog kažkas labai pelningai marodieriauja greitųjų testų sąskaita. Kartą Veryga savo karjeros pradžioje jau išgarsėjo su suklastota alkoholio vartojimo statistika per visą pasaulį. Skvernelio aplinkos žmonės taip pat įtariami bandymu pasipelnyti iš greitųjų testų. Toks įspūdis, kad ir man Covid-19 nustatytų, jei kreipčiausi, nors saugausi ir nejaučiu jokių būdingų simptomų bei nesu kontaktavęs su užsikrėtusiais asmenimis. Paskui, kai jau šaukštai bus po pietų, nustatys, jog greitųjų testų terpė buvo užteršta, todėl jie klaidingai nurodydavo infekciją. Bepigu, nes vis tiek kaltininkai nebus nubausti. Apie žalos atlyginimą ir kalbų negali būti.

Vaida

Vaida portretas
Norit pasakyti 40 tukstančių tebeserga, kiek laiko jie serga jau puse metų?

Kawenskas

Kawenskas  portretas
Norėtume detalaus sąrašo, kurioj vietovei apsikretė, t.y. Miestas,priemiestis, kaimas, punktas/ai su pilnu adresu, kiek patikrinta per parą ir alei pozatyviuju skaičiumi! Žmonių duomenų nereik! Vo tada patys paskaičiysim!
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių