Quantcast

Lietuvoje per parą nustatyta 160 naujų koronaviruso atvejų

Praėjusią parą, spalio 10-ąją, Lietuvoje nustatyta 160 naujų užsikrėtimo COVID-19 atvejų. Iki šios dienos Lietuvoje iš viso patvirtinti 6122 infekcijos atvejai, praneša Nacionalinis visuomenės sveikatos centras (NVSC).

Per praėjusią parą ištirta ėminių dėl įtariamo koronaviruso 3922.

Nacionalinės visuomenės sveikatos priežiūros laboratorijos sekmadienio ryto duomenimis, koronaviruso infekcijos sukelta liga Lietuvoje šiuo metu serga 3220 žmonių.

Mirė 103 žmonės. 22 žmonės, užsikrėtę koronavirusu, mirė dėl kitų priežasčių, skelbia Nacionalinis visuomenės sveikatos centras.

Pasveikusiųjų – 2777. Izoliacijoje šiuo metu yra 32607 asmenys.

Nuo birželio 1 d. Lietuvoje registruota 314.įvežtinių atvejų.

Šią savaitę, spalio 5-11 dienomis, Raseinių, Radviliškio, Šiaulių, Kelmės, Kupiškio, Ukmergės, Kauno, Akmenės, Mažeikių, Vilniaus, Kėdainių rajonų, taip pat Vilniaus, Kauno, Šiaulių, Elektrėnų, Druskininkų ir Panevėžio miestų gyventojams intensyviau atliekami tyrimai dėl koronaviruso. Šiose 17 savivaldybių fiksuojamas didesnis sergamumas negu kitose Lietuvos savivaldybėse.

Pernai gruodį Kinijos Uhano mieste prasidėjęs koronaviruso sukeliamo susirgimo protrūkis išplito į daugumą pasaulio šalių ir kovo 11 d. Pasaulio sveikatos organizacija (PSO) pripažino jį pandemija.

Pasaulyje koronavirusu užsikrėtusių žmonių skaičius jau perkopė 37 milijonus. Smarkiausiai paveiktos ir daugiausiai atvejų patvirtinusios šalys yra JAV, Indija ir Brazilija.

Pasaulyje nuo koronaviruso infekcijos jau mirė per 1 mln. 54 tūkst. žmonių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

@algis

@algis portretas
Algi, tie kur dėl barų ir naktinių klubu verkia px. Yra daug daug debilų , kurie mano , kad vpš net nėra corona viruso ir visa tai , tik greitas būdas valdžiai prisivogti pinigų arba dar kiti mano , kad čia kažkokio tylaus 3 pasaulinio karo pradžia , dar kiti verkia kad jų teisės pažeistos , nes turi devėti kaukę. Geriau nx išviso uždraustų turėti nuomonę , bent tokių daunų nebreiktų matyti.

ALGIS

ALGIS portretas
Kai dauguma šalių uždarys įvažiavimą lietuviams , gal tada šie susirūpins pasekmėmis , o dabar matote vargšeliai negali išgyuventi be naktinių klubų , barų
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių