Quantcast

Lietuvą pasiekė šeštoji skiepų nuo COVID-19 siunta

  • Teksto dydis:

Pirmadienį, 8 val. ryto,  į Lietuvą lėktuvu iš Belgijos buvo pristatyta šeštoji dviejų farmacijos kompanijų „BioNTech“ ir „Pfizer“ sukurtos vakcinos nuo koronaviruso (COVID-19) siunta su 25740 vakcinos dozių.

Kaip praneša Sveikatos apsaugos ministerija, dalis šių vakcinų bus paskirstyta jau paskiepytų medicinos darbuotojų revakcinacijai, dalis vakcinos bus skirta socialinių įstaigų darbuotojų skiepijimui ir asmens sveikatos priežiūros įstaigų (ASPĮ) darbuotojų, kurie tiesiogiai nedirba su COVID-19 liga sergančiais asmenimis, vakcinacijai.

Statistikos departamento duomenimis, Lietuvoje pirmąja vakcinos doze paskiepyta daugiau kaip 58 tūkst. žmonių, antrąja – beveik 9 tūkstančiai.

Be „BioNTech“ ir „Pfizer“, Lietuvoje taip pat skiepijama „Modernos“ sukurta vakcina.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
o ko sputnik neperka,per ru rtr aiskina kad nuo sputnik nera pasaliniu reakciju kaip nuo amerikonisku ir sputnik devynesdesimtdu procentai veiksmingumas,galetu taip kaip vengrai daryt,kad pilieciai turetu pasirinkima su kuria vakcina skiepytis

Jonas

Jonas portretas
Kam statyti vaistų gamykla ,ji yra ,"Sanitas"nuo senų laikų ji buvo ir yra, mokslininkų taip pat Lietuvoje yra.Manau siuo metu metu jau skiepų nereikia o reikia tiesiog laikytis chigienos,vengti nepažįstamų žmonių , jų grupių,nevalgyti kur kas ką siūlo ir bus gerai.Jus neisivaizduojate ką reiške, pirkti maisto produktus, valgyti iš kažkokios užkandinės,kur maisto gamintojai neaiškios sveikatos, neaišku kokios pakraipos ir švaros.Va čia yra didžiausia pasaulio problema.Visur pakelėse siūlo maisto , daugiausia tai grese turistams kitose šalyse maistas pakelėse,o ir užkandinėse neaiškiose,tenai žmogaus chigiena iš vis galima būtų tuo klausimu daug parašyti,bet komentaras ir lieka komentarų.Ir tai daug prirašiau.

Pil.

Pil. portretas
Nereikia jau tų skiepų, galima jų nelauktai,kas stiprus tas įgijo imunitetą,kas silpnas tas sirgo ir persirgo,kam buvo lemta mirti,tas mirė.Ir pasaka apie korona baigta.Uztenka vaidinti geradariais žmogui, reikia pradėti dirbti ir gyvenimas turi važiuoti sava vaga.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių