Quantcast

Kuo per šventes nudžiuginti artimuosius? „Eurovaistinės“ dovanų idėjos

  • Teksto dydis:

Nors ir nėra geresnės dovanos už dėmesį ir laiką kartu, vis dėlto dažnai norisi nudžiuginti artimuosius, padovanojant ir bent simbolišką dovaną. „Eurovaistinės“ vaistininkė Jelena Deksnienė pastebi, kad klientai jau kurį laiką vaistinėje dairosi dovanų, anot jos, vertinamos ir dovanos grožiui, ir gerai savijautai.

Dovanos grožiui ir gerai savijautai vis populiaresnės – pastebi vaistininkai. Anot J. Deksnienės, vaistinėje klientai ieško dovanų įvairaus amžiaus artimiesiems. „Prieš pandemiją sulaukdavome klientų, kurie ieškodavo dovanų gerai savijautai, bet dažniausiai šios dovanos būdavo skirtos garbaus amžiaus artimiesiems, o dabar pastebime, kad dovanų įsigyjama visiems. Pandemija turėjo įtakos mūsų pasaulėžiūrai, pakoregavo požiūrį į sveikatą, daugelis supratome, kad sveikata yra svarbiausia“, – pastebėjimais dalijasi vaistininkė.

Pasak vaistininkės, renkant dovaną artimiesiems visada svarbiausia pagalvoti, kas juos nudžiugintų, svarbu ne pats daiktas, o jūsų dėmesys ir kartu praleistas laikas, išgirstas noras ar dėmesys savijautai.

Svarstantiems, ką naudingo verta padovanoti artimiesiems, vaistininkė sako, kad yra universalių pasirinkimų, kurie pradžiugintų visus. „Jeigu neišgirdote jokių norų arba nežinote, ko reikia, bet norite nudžiuginti dovana gerai savijautai, rekomenduoju dovanoti vitamino D preparatus, žuvų taukus. Taip pat galima rinktis bendrą vitaminų rinkinį pagal amžių ar, pavyzdžiui, sportuojantiems“, – naudingų dovanų idėjas vardija vaistininkė. Dar viena dažnai pasirenkama idėja – dovanų kuponas, taip artimieji patys gali išsirinkti sau dovaną.

Norintiems dovanoti maisto papildus, bet ieškantiems naujų idėjų, vaistininkė rekomenduoja atkreipti dėmesį į vitaminų guminukus ar koncentruotus vitaminus buteliukuose, tai nudžiugins net ir tuos, kurie nuolat seka naujas tendencijas.

Dėmesys grožiui

Vaistinėje taip pat populiaru dovanoms įsigyti ir kosmetikos priemonių. Renkantis jas, anot vaistininkės, naudinga pasižiūrėti, ką jau naudoja mūsų artimieji – galbūt išrinkti tokio paties prekės ženklo serumą ar papildyti besibaigiančio veido kremo atsargas. Populiari idėja dovanai – veido kaukės. Tai, anot vaistininkės, gali būti ir pagrindinė dovana ir priedas prie dovanos. Vaistinėse galima rasti skirtingų kaukių ne tik veido, bet ir rankų, pėdų odai.

Jeigu norite nudžiuginti dekoratyvinės kosmetikos priemone, vaistininkė pataria konsultuotis vaistinėje, dažniausiai neprašausite išrinkę tušą ar lūpdažį, įprastai sudėtingiau išrinkti šešėlius ar makiažo pagrindą.

Pasak vaistininkės, klientai džiaugiasi, kad ieškodami dovanų čia gali įsigyti ir jau supakuotų dovanų rinkinių ar išrinktą dovaną įdėti į šventinį dovanų maišelį. „Vaistinėje išrinkta dovana dažnai gali keliauti tiesiai po Kalėdų eglute“, – šypsosi vaistininkė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Petras

Petras portretas
Nereikia daryti vyresnius žmones durniais,ne visi durni ,ne visi turi problemų su sveikata.Matosi iš žmogaus seno ,kokį gyvenimą gyveno. Tvarkingą gyvenimą gyvenę ,gyveną ilgiau ir sveikesni būna. Seniai ir bobos paleistuvės, -viai nuproteja ir miršta anksčiau, turėdami daug ligų.Japonų medicina pasiskaitykite ir apie seksą. Prostitutės ir alkocholikes gyvena iki 50 metų.Kas gere ,mėgsta vyneli ,šampaną ,tampa silpnapročiais.Smegenys ,kepenys sunaikina patys.Sėkmės !!!!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių