Quantcast

Lietuvoje – 11 naujų koronaviruso atvejų: vienas susirgo po vizito pas odontologą

  • Teksto dydis:

Per praėjusią parą Lietuvoje patvirtinta 11 naujų koronaviruso atvejų, bendras skaičius išaugo iki 1705, šeštadienį pranešė Sveikatos apsaugos ministerija.

Dalis šių atvejų – penki – patvirtinti dar penktadienį. Šie atvejai susiję su dviem atskiromis šventėmis, vykusiomis Vilniaus apskrityje.

Nacionalinio visuomenės sveikatos centro Vilniaus departamento direktorė Rolanda Lingienė informavo BNS, tarp likusių šešių atvejų trys registruoti Klaipėdos apskrityje, vienas – Šiaulių, du – Vilniaus.

„Klaipėdos apskrityje yra trys atvejai, susirgo du šeimos nariai, serga su simptomais, trečiasis atvejis Klaipėdoje – įvežtinis iš Nigerijos, tai – laivo įgulos narys“, – sakė R. Lingienė.

„Šiaulių apskrityje – įvežtinis atvejis iš Švedijos“, – teigė ji.

Jos teigimu, taip pat dar vienas atvejis nustatytas ir šventėje Vilniaus apskrityje dalyvavusiam žmogui, be kita ko, koronavirusas nustatytas ir logistikos bendrovės darbuotojui.

Susirgo logistikos bendrovės Vilniuje darbuotojas, lankėsi odontologijos klinikoje, tai specialistai dirba klinikoje.

„Susirgo logistikos bendrovės Vilniuje darbuotojas, lankėsi odontologijos klinikoje, tai specialistai dirba klinikoje“, – sakė R. Lingienė.

Ji neatskleidė, kurioje konkrečiai įstaigoje lankėsi užsikrėtęs asmuo.

Koronavirusu vis dar serga 304 žmonės, pasveikusiųjų – 1321, izoliacijoje šiuo metu yra 263 asmenys.

Nuo koronaviruso iš viso mirė 71 asmuo, dar devyni susirgusieji mirė dėl kitų priežasčių.

Penktadienį ištirti 4935 ėminiai dėl įtariamo koronaviruso, bendras tyrimų skaičius siekia 331 tūkst. 229.



NAUJAUSI KOMENTARAI

LLL

LLL  portretas
Galite įrodyti, kad serga šale jūsų ir mirė nuo KOVID-19? Tas, kuris rašė, kadangi Baltarusijoje nėra vietos ligoninėse. Kiek iš mano artimu draugų arba pažįstamų. Tikrai mirė nuo infarkto, yra tų kurie susirgo gripu ir tapo neįgalus. Yra draugių, kurios serga krūties vėžiu. Net vienai tyrė ta corona, bet ačiū dievui nerado. Sakei procedūra nemaloni. Yra irodimu, o tie kaštai rašo ir bijo. Įrodikite.....

taigi

taigi portretas
Bukuti, infarktas neužkrečiamas . Visai smegenys be vingių :)

Tiesiog R

Tiesiog R portretas
Norėčiau labai kad pateiktų po velnių sveikatos ministras,ar kas nors kiek žmonių mirė nuo kovo 16 iki dabar iš viso,nuo insulto,infarkto,nuo vėžio,ir aplamai nuo laiku nesuteiktos pagalbos...Ką visos ligos pradingo,kai užėjo korona?Ar tie skaičiai užslaptinti,kad galėtų žmones apkvailinti?Kažkas žurnalistai iškapstykit,bus labai įdomu,tai nuo koronos tiek mirčių bus lašas jūroj...
VISI KOMENTARAI 32

Galerijos

Daugiau straipsnių