Quantcast

Koronavirusas Lietuvoje: per parą patvirtinta 413 naujų atvejų, mirė penki žmonės

  • Teksto dydis:

Nacionalinio visuomenės sveikatos centro (NVSC) antradienio ryto duomenimis, Lietuvoje per parą patvirtinta 413 naujų koronaviruso atvejų, mirė penki žmonės.

Naujausi duomenys:

– Patvirtintų ligos atvejų skaičius konkretiems žmonėms: 11362

– Sergančių žmonių skaičius: 6844

– Per vakar dieną patvirtintų naujų COVID-19 susirgusių žmonių skaičius: 413

– Mirusių nuo koronaviruso žmonių skaičius: 141

– Užsikrėtusieji koronavirusu, mirę dėl kitų priežasčių: 48

– Pasveikusių žmonių skaičius: 4329

– Izoliacijoje esančių asmenų skaičius (sergančių, sąlytį turėjusių, iš paveiktų teritorijų atvykusių, kuriems išduoti sprendimai aktualiu 14 dienų laikotarpiu): 27714

– Nuo birželio 1 d. įvežtinių atvejų: 391



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kokiia teisę

Kokiia teisę portretas
Turi žmonės sakydami reikia skelbti pavardes tu,kurie užsikrėtė???Manau ,kad jie užsikrėtė nespecialiai.PVZ.seneliai globos namuose.Juos užkrečia neatsakingi medikai.O gal jie po naktinius klubus varinėja?????.........

Nuomonė.

Nuomonė. portretas
Reikia įmtis griežtų priemonių.Skelbti pavardes tu kurie užsikrėtė ir kur.Skelbti mirusių pavardesnes kvaili netiki virusų ir kol jų nepaliečia šaiposi iš visų.Neguldyti į ligonines tokių ir tegu dūsta namuose.Juk per juos ir tas virusas plinta.Ir daugiau turėtu apsauginiai prekybos centruose tramdyti netvarkingai užsidėjus kaukes.Patys rašo,kad sunkų patekti pas medikus,bet tai ir per pačių kaltę ,kvailiai.

Anonimas

Anonimas portretas
blogai, kad yra daug žmonių, manančiu, jog pasišlaistyti su iškišta virš kaukės nosimi, ar visai be kaukės, yra vienintelis būdas įrodyti savo laisvę ir drąsą.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių