Quantcast

Vaistinėse populiarus kremas po saulės vonių

  • Teksto dydis:

Vaistinių tinklas „Eurovaistinė" skelbia, kad gegužės mėnesį, lyginant su pernai, perpus išaugo kremų po saulės vonių populiarumas. Vaistininkų teigimu, apsauginio kremo griebiamasi per ilgai pabuvus gryname ore.

„Pati pavojingiausia yra saulė su vėju. Tuo metu žmogus nejaučia karščio ir pamato rezultatus tik sugrįžęs namo. Siūlome priemones su pantenoliu, alijošiumi, kad oda būtų tinkamai drėkinama ir atsigautų", - pasakoja vaistinės sostinės „Akropolyje" atstovė Elvyra Ramaškienė.

Išaugo ir nuo neigiamų saulės spindulių apsaugančios kosmetikos pardavimai. Šiais metais jau parduota penktadaliu daugiau.

„Išaugusį susidomėjimą vertiname kaip didėjantį žmonių sąmoningumą labiau rūpintis oda, taip pat akivaizdu, kad vis daugiau klientų supranta, kodėl apsaugos nuo kenksmingų saulės spindulių priemones verta rinktis mūsų vaistinėje, nepamirškime, kad šiais metais geri orai mus lepina ypatingai", - komentuoja „Eurovaistinės" valdybos pirmininkė Ingrida Damulienė.

Pasak jos, daugiausia šios kosmetikos be didžiųjų miestų parduodama Palangoje, Mažeikiuose, Neringoje ir Kėdainiuose.

„Didžiausiose mūsų vaistinėse yra iki 116 produktų, kurie saugo nuo neigiamų saulės spindulių. Populiariausi šiais metais - patys stipriausi apsaugos nuo saulės kremai - su SPF 30, dažniausiai - SPF 50", - sako I. Damulienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių