Quantcast

Į Lietuvą pristatyta dar 33,6 tūkst. „AstraZeneca“ vakcinų

Į Lietuvą antradienį pristatyta dar 33,6 tūkst. „AstraZeneca“ vakcinų, pranešė Sveikatos apsaugos ministerija.

Pasak ministerijos, tai jau penktoji šio gamintojo vakcinos siunta, visos dozės per dvi dienas bus paskirstytos vakcinacijos centrams visoje Lietuvoje.

Per pirmus keturis vežimus į Lietuvą buvo pristatyta 67,7 tūkst. „AstraZeneca“ vakcinos dozių, iki kovo 9-osios sunaudota 52,7 tūkstančio.

Lietuva iš viso jau gavo 390 tūkst. vakcinos nuo COVID-19 dozių iš trijų gamintojų: „BioNTech“ ir „Pfizer“, „Moderna“ ir „AstraZeneca“.

Naujausiais duomenimis, šalyje jau panaudota 305 tūkst. vakcinų dozių. Vieną arba du kartus jau yra paskiepyti 218 tūkst. žmonių, arba 7,8 proc. visų šalies gyventojų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas portretas
Šalys, kuriü vyriausybėms svarbus jos žmoniü mirtingumas, atsisakė šitos vakcinos išvis, o Lietuvoj tai bus gera proga išmarinti dar daugiau pensininku - neliks Sodrai problemu! Dulkis vis dar džiaugiasi rezultatais!

Zigmas

Zigmas portretas
Daug vastybių sustabdė skiepijimą šia vakcina užtai lad rūpi savi žmonės,o dabar siunčia papuasam šia vakciną

LIETUVA ŽADA PRIBAIGTI SENJORUS...

LIETUVA ŽADA PRIBAIGTI SENJORUS... portretas
Gavo tokių vakcinų, kurios tik 63 % patikimumo. "AČIŪ" Lietuvos valdžiai tokią "gražią" dovanėlę senjorams. Įdomiausiai tai, kad kviečiami skiepytis ta vakciną visiškai net nepasidomėjus ar turima kokių nors problemų sveikatai...
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių