Quantcast

G. Surplys: šiuo metu Lietuvoje yra vienas sunkus koronaviruso atvejis

Visuomenės informavimo grupės vadovas Giedrius Surplys sako, kad Lietuvoje yra sumažėjęs sunkia koronaviruso sergančių asmenų skaičius. Jo teigimu, šiuo metu Lietuvoje gydomas vienas sunkios būklės koronavirusu infekuotas asmuo.

„Tendencija yra tokia, kad užsikrėtimas dažniau nustatomas vyresniems žmonėms. (...) Jau esame ištyrę per 11 tūkst. (asmenų – ELTA)“, – antradienį Vyriausybėje sakė G. Surplys.

„Noriu atkreipti dėmesį, kad tų ligonių, kurių būklė buvo sunkesnė, ji gerėja. Šiuo metu turime vieną žmogų, kuris reanimacijoje yra su deguonies kauke, o ventiliuojamų (plaučių – ELTA) pacientų neturime“, – pridūrė G. Surplys.

Nacionalinės visuomenės sveikatos priežiūros laboratorijos duomenimis, šiuo metu Lietuvoje yra patvirtinti 533 užsikrėtimo koronavirusine infekcija (COVID-19) atvejai. Šie duomenys surinkti iš visų laboratorijų, kuriuose šie tyrimai atliekami.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Klausykit, gal tarpuswvyje susitarkit ką kiekvienas sakysit, visai nupušot.

ALGIS

ALGIS portretas
SURPLYS SAKO , KAD YRA 1 SUNKUS , VERYGA SAKO -- 5, O O FICIALIAI PER TV IR RADIJĄ -- 27 , VYRAI KURIS MELUOJAT, ARBA NEI VELNIO NESUSIGAUDOTE SITUACIJOJE
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių