Quantcast

G. Surplys: karantine yra 276 medicinos darbuotojai

Visuomenės informavimo grupės vadovas (VIG) Giedrius Surplys sako, kad Lietuvoje iš viso izoliuoti yra 276 gydymo įstaigų darbuotojai. Kartu jis pasidžiaugė didėjančiomis koronaviruso tyrimų apimtimis.

„Jeigu palygintume, kiek mes ištiriame milijonui žmonių per parą, lenkiame ir Italiją, ir JAV, ir Pietų Koreją. Tyrimų apimtis Lietuvoje darosi tokia, kokios mes jau seniai laukėme“, – penktadienį Vyriausybėje surengtoje spaudos konferencijoje sakė G. Surplys.

Jo teigimu, daugiausia užsikrėtusiųjų per parą jau kelintą dieną yra fiksuojama Klaipėdoje.

„Karantine turime 276 gydymo įstaigų darbuotojus“, – informavo VIG vadovas.

Priminė apie uždarytą pasienio ruožą

Kartu G. Surplys priminė, kad nuo vidurnakčio yra uždarytas sausumos kelias per Baltarusijos-Lietuvos sieną, o pasieniečių vado Rustamo Liubajevo leidimas kirsti šią sieną išduodamas tik išskirtiniais atvejais.

„Nuo vidurnakčio, kai keleiviams užsidarė Baltarusijos-Lietuvos siena, yra išduota 10 pasienio vado leidimų grįžti į Lietuvą“, – pridūrė G. Surplys.


Šiame straipsnyje: Giedrius Surplysmedicinos darbuotojaikarantinasmedikai karantineCOVID-19 karantinasCOVID-19 saviizoliacija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Šantaramas

Šantaramas  portretas
Visi užsikrėtė viens nuo kito ir dar užkrėtė visą Ukmergę. Lakstė po užsienio kurortus už farmacininkų dovanas ir nesiizoliavo. Žiauru, kas mus gydo?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių