Quantcast

G. Surplys: artimiausiu metu galimas mirčių nuo koronaviruso skaičiaus šoktelėjimas

Visuomenės informavimo grupės (VIG) vadovas Giedrius Surplys teigia, kad pastaruoju metu didėja sunkių koronavirusu užsikrėtusių ligonių skaičius. Todėl, pasak VIG vadovo, artimiausiu metu galimas mirčių nuo koronaviruso skaičiaus šoktelėjimas.

„Dvi tendencijos, kurios lyg ir pradeda ryškėti. Šiuo metu turime padidėjusį skaičių sunkių ligonių. Kitų šalių patirtis ir mūsų modeliai rodo, kad artimu metu galime turėti mirčių skaičiaus šoktelėjimą“, – Vyriausybėje surengtoje spaudos konferencijoje sakė G. Surplys.

„Tai vėlgi dar kartą veda prie to paties, kad, nors artėja Velykos, šiukštu, negalima turėti jokių kontaktų su savo močiutėmis, seneliais, vyresnio amžiaus tėvais. Velykos privalo būti izoliuotos tam, kad mes tą virusą galėtume kuo greičiau įveikti“, – pridūrė jis.

G. Surplio teigimu, antroji ryškėjanti tendencija yra gerokai džiugesnė. Pasak VIG vadovo, artimiausiu metu turėtų šoktelėti nuo koronaviruso pasveikusių asmenų skaičius.

„Antroji tendencija, kad mes artimiausiu metu turėtume pamatyti šuolį ir išgijusių asmenų skaičiaus“, – sakė G. Surplys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Virusą užsakė Baruch-žydai valdantys amerikos akcijų biržas

Virusą užsakė Baruch-žydai valdantys amerikos akcijų biržas portretas
Visi kalba, bet nežino iš kur atsirado virusas...- o tiesa,- ieškok motyvo,- bankams seniai reikėjo krizės, kad galėtų pakelti skolinimosi procentus,- taigi Rotšildai, Rokfeleriai, Baruch'ai, kontroliuojantys ne tik bankus, federalinę rezervų sistemą, bet ir akcijų biržas ir yra viruso užsakovai, o pagaminti specialistų yra šimtai. Laikas suvokti kad žmonijos priešai yra ne valstybės, teroristai, o žydų kapitalas valdantis kol kas trečdalį pasaulio Bendro Vidaus Produkto.

Tendencija

Tendencija portretas
Prevenciškai paruošė visuomenę apie slaugos namuose ar ligoninėje užsikrėtusių senyvo amžiaus ligonių galimas prognozes. Nejaugi šalia profesorių ir mokslininkų atsirado dar vienas pranašas Giedrius Surplys, iš žvaigždžių nuskaitęs informaciją apie galimas mirtis " rizikos grupės asmenų".

Prašymas

Prašymas portretas
Kodėl neskelbiama kasdieninė informacija visuomenei,kiek per praėjusią parą buvo atlikta tyrimų ir kiek nustatyta susirgimų atvejų?Tik tuomet būtų aišku,kokia padėtis su tuo baisiu virusu.Dabar,sakoma, tik kiek atvejų nustatyta,o kiek patikrinta ,nežinoma.Taigi,nežinoma,ar tas virusa mažėja.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių