Quantcast

Ekonomistas: jei nenutiks kažkas blogo, COVID-19 tema turėtų greitai atsibosti

  • Teksto dydis:

Ekonomistas Žygimantas Mauricas feisbuke aptarė COVID-19 plitimo statistiką Jungtinėse Amerikos Valstijose (JAV) ir tvirtino, kad jei nenutiks kažkas netikėtai blogo, COVID-19 tema turėtų greitai atsibosti ir gyvenimas sugrįš į savo vėžes.

„COVID-19 pabaigos pradžia JAV?

1. COVID-19 atvejų skaičius JAV pradėjo mažėti.

2. Nežiūrint išaugusio COVID-19 atvejų skaičiaus liepos mėnesį, mirčių nuo COVID-19 skaičius neišaugo.

Antroji COVID-19 banga iš tiesų nebuvo antroji, o pirmosios tęsinys.

3. Ir neišaugs, nes hospitalizuotų pacientų yra mažiau nei balandžio mėnesį (be to, jų skaičius taip pat mažėja)“, – statistiką ir galimą COVID-19 eigą komentavo ekonomistas.

Ž. Mauricas prognozuoja, kad gyvenimas netrukus turėtų grįžti į senas vėžes. „Išvada: jei nenutiks kažkas netikėtai blogo, turėtų greitai atsibosti COVID-19 tema ir gyvenimas sugrįš į savo vėžes. P. S. Antroji COVID-19 banga iš tiesų nebuvo antroji, o pirmosios tęsinys, nes balandžio–gegužės mėnesiais daugiausiai atvejų buvo fiksuojama Rytų pakrantėje, o birželio–liepos – Vakarų pakrantėje ir pietinėse JAV valstijose“, – akcentavo Ž. Mauricas.

„Facebook“ nuotr.

Primename, kad Jungtinėse Valstijose per parą užregistruoti 47 508 užsikrėtimo naujuoju koronavirusu atvejai, rodo sekmadienį 20 val. 30 min. vietos (šeštadienį 3 val. 30 min. Lietuvos) laiku Johnso Hopkinso (Džonso Hopkinso) universiteto paskelbti duomenys. Per praėjusią parą šalyje patvirtinta 515 mirties nuo koronavirusinės infekcijos COVID-19 atvejų.

JAV penkias ankstesnes dienas iš eilės buvo fiksuojama daugiau kaip 60 tūkst. užsikrėtimo COVID-19 atvejų. Jungtinėse Valstijose koronavirusinė infekcija COVID-19 pareikalavo iš viso 154 834 žmonių gyvybių, patvirtinti 4 665 002 užsikrėtimo atvejai.


Šiame straipsnyje: Koronavirusas Lietuvojekoronavirusas pasaulyjeCOVID-19 saviizoliacijaŽygimantas Mauricas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Praeivis

Praeivis portretas
JAV puse valstybės invalidai, dėl to ir serga, miršta daug. Pas mus jeigu ir miršta tai irgi labai nesveiki žmonės. Dėl to COVID visas medecinos aptarnavimas sutriko, žmonės daugiau mirs nuo tokio aptarnavimo dėl kitų ligų. O dėl ekonomikos padidėjusių problemų, taip pat mirtingumas padidės. COVID jau senai reikėjo priskirti prie slogos lygio ligos.

komediantai

komediantai portretas
Lyg nebūtų i-neto ir liaudis gyventų miške. Jokios savigarbos iš valdžiukės pusės...

skilandis

skilandis portretas
seniai atsibodo, tik ziniasklaidoj normalių straipsnių per koronos straipsnių gausą nematyti. Tik tiesiog jų neskaitau. Cia ne pandemija, o pilitikavimas ir gasdinimas kažkokiais tikslais, kurie paaiškės netrukus, kokia afera buvo pasauliniu mastu įvykdyta prisidengus ta pandemija
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių