Quantcast

A. Dulkys dalyvauja PSO sesijoje Tel Avive

  • Teksto dydis:

Sveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys rugsėjo 12–14 d. dalyvauja Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) Europos regiono komiteto sesijoje, kuri vyksta Tel Avive (Izraelis). Ministro vadovaujama Lietuvos delegacija aptars aktualius sveikatos apsaugos klausimus tarptautiniu lygmeniu.

Sesijos metu aptariami pagrindiniai Europos regiono visuomenės sveikatos iššūkiai, sveikatos problemos ir glaudesnio subregioninio bei tarpregioninio bendradarbiavimo galimybės. Sesijoje taip pat siekiama sutarimo dėl veiksmų, kurių reikia imtis keliose prioritetinėse sveikatos srityse, įskaitant skaitmeninę sveikatą, sveikatos skatinimą per elgsenos ir kultūrines įžvalgas, ir vaistų prieinamumą.

Sesijoje bus aptarti ir pateikti tvirtinti keli nauji ir atnaujinti regioniniai veiksmų planai tokiomis temomis kaip gimdos kaklelio vėžys, alkoholio vartojimas, tuberkuliozė, ŽIV, virusinis hepatitas ir lytiniu keliu plintančios infekcijos.

Sesijos metu numatytas ir A. Dulkio susitikimas su Izraelio sveikatos ministru.

Ministro vadovaujama delegacija savo vizitą Izraelyje baigs rugsėjo 14 d.


Šiame straipsnyje: Arūnas DulkysPSOTel Avivas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Špricas \\\\\.../////

Špricas  \\\\\...///// portretas
Kada jį,masinių žudynių organizatorių nuteis?

Dulky

Dulky portretas
kada vietoj gastroliavimo po užsienius pradėsi pagaliau dirbti ir spręsti Lietuvos sveikatos apsaugos problemas tame tarpe medikų atlyginimų klausimus, kurie jau seniai etapais turėjo būti pakelti, o nepajudėjo iš mirties taško nė trupučio ir nereikia apgaudinėti visuomenės įvardinant popierinius medikų atlyginimus, kai tuo tarpu vidutinis gydytojo atlyginimas vienu etatu nesiekia ir 1000 eurų į rankas......kurioje Europos šalyje dar yra taip įvertinamas gydytojo darbas, kai praktiškai gauna už savo darbą nekvalifikuoto darbininko uždarbį........todėl ,medikai ir išvažiuoja iš šalies..........įdomu kas gydys Lietuvos gyventojus po 5-10 metų......o gal pats vadovaujiesi principu-po manęs nors ir tvanas......būtent toks įspūdis ir susidaro stebint paties veiklą iš šalies...........

Problema \\\\\.../////

Problema  \\\\\...///// portretas
kur dėti tą vaikelį spiegiančiu balseliu,daržiuose tai eilės.Nebent pas Austėją,jis tenai savas,lanzberginis,kartu ketvirtį žmonijos naikins,kad Žemė padėkotų.
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių