Quantcast

A. Dulkio patarėja: kryptinga vakcinacijos kampanija prasidės kovo viduryje

  • Teksto dydis:

Sveikatos apsaugos ministerija teigia, kad kovo viduryje Lietuvoje prasidės kryptinga informacinė kampanija apie skiepus nuo koronaviruso.

„Kovo viduryje jau prasidės kryptingoji informacinė kampanija, labiausiai orientuota į grupes, kurios tuo metu vakcinuojamos, ir reklamos kampanija, kuri leis pasiekti kiekvieną Lietuvos žmogų“, – portalui 15min.lt sakė ministro Arūno Dulkio atstovė spaudai Aistė Šiukšta.

Ji teigė, kad kampaniją planuojama nukreipti į tuos, kurie abejoja, neapsisprendžia, ar reikėtų skiepytis nuo COVID-19. Reklamų transliavimui bei kitos informacijos sklaidai apie COVID-19 vakcinas bus skelbiamas viešasis pirkimas.

„Kovo viduryje jau prasidės kryptingoji informacinė kampanija, labiausiai orientuota į grupes, kurios tuo metu vakcinuojamos.

Prezidentas Gitanas Nausėda praeitą savaitę paragino centrinę valdžią aktyviau vykdyti visuomenės informavimo kampaniją.

„Šiandien informavimo kampanija, kuri yra ne savivaldybių dispozicijoje, o centrinės valdžios dispozicijoje, turi būti aktyvesnė, labiau orientuota į žmones. Ir ne žmonės turi ieškoti informacijos. Informacija turi surasti žmones“, – sakė šalies vadovas.

Lietuvoje skiepijimas nuo koronaviruso prasidėjo gruodžio pabaigoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ghj

Ghj portretas
Pirmoi vietoi be eilės paskiepit policijos pareigūnus jiems labiause reike

Idiuotzmas

Idiuotzmas portretas
Idiotizmas. O iki šol kas buvo?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių