Quantcast

Dantų atkūrimas vos per vieną parą

  • Teksto dydis:

„Visi ant keturių“ metodas iš esmės keičia visą gydymo eigą, sutrumpina procedūrų laiką ir mažina sąnaudas. Šis būdas leidžia išvengti sudėtingų kaulo priauginimo procedūrų.

„Visi ant keturių“ gydymo metodika

Unikali „visi ant keturių“ gydymo metodika skirta daugumą ar visus dantis praradusiems žmonėms, kuriems iki šiol buvo tradiciškai siūlomi išimamieji protezai.

Taikant šią metodiką vieno žandikaulio dantims visiškai atkurti vietoj tradiciškai sriegiamų šešių ar aštuonių implantų naudojami tik keturi. Šis būdas dažnai padeda išvengti sudėtingų kaulo priauginimo procedūrų.

Danties implantas – tai iš titano ar cirkonio pagaminta dirbtinė danties šaknis, kuri įsriegiama į žandikaulį, o ant jos tvirtinamas dirbtinis dantis.

Didžiausiame odontologijos klinikų tinkle Lietuvoje CLINIC | DPC teikiamos visos bendrosios ir šiuolaikinės priežiūros, implantavimo, protezavimo ir chirurginės paslaugos.

Procedūros eiga

Du dantų implantai fiksuojami priekinių dantų grupės srityje, kur paprastai kaulo kiekis implantuoti pakankamas. Kiti du implantai kampu įsriegiami šoninių dantų grupės srityje.

Tokia procedūra garantuoja minimalų pooperacinį skausmą ir diskomfortą pacientui. Iš karto po implantacijos pritaikomi fiksuoti dantų protezai, todėl pacientas gali gyventi savo kasdienį gyvenimą.

Procedūros trukmė

Vieno vizito pas gydytoją metu įsriegiami implantai ir ant jų tvirtinami pirmiausia laikini, tačiau patogūs, tvirti dantys. O pasibaigus gijimo laikotarpiui pacientui uždedami nuolatiniai dantys. Dėl gydymo paprastumo faktiškai neegzistuoja amžiaus apribojimai.

Kiekvienas pacientas yra individualus ir gijimo trukmė gali skirtis, todėl CLINIC | DPC specialistai padės jums ir paskirs asmeninį gydymo planą.

Dantų implantų pranašumai prieš įprastas dantų plokšteles

Ant implantų fiksuojamas neišimamasis dantų protezas, kuris yra stabilus, nejuda kramtant, kalbant ar juokiantis, ir žmogui nereikia bijoti, kad jis bet kurią minutę iškris taip, kaip gali nutikti plokštelei.

• Protezai ant implantų visiškai atkuria kramtymo funkciją, kuri prilygsta valgymui esant natūraliems dantims. Tokios funkcijos niekada neatliks išimamoji plokštelė, kuri valgant juda, kraiposi, dirgina gleivinę, gali pritrinti žaizdas ir nesuteikia galimybės valgyti kieto maisto.

• Kramtant maistą dantimis, atkurtais ant implantų, kaului tenka kramtymo apkrova, dėl kurios išvengiamas jo nykimas.

• Ant implantų tvirtinami protezai puikiai atlieka estetinę funkciją – dantys atrodo natūraliai, tikroviškai, yra stabilūs.

• Žmogaus psichologinė būsena yra daug geresnė tuomet, kai jis yra patenkintas savo šypsena, nebijo bendrauti ir jam nereikia jaudintis dėl judančio dantų protezo. Įgijęs naujus dantis jis gali visai pamiršti buvusias problemas.

S. Bankauskas

Kodėl verta rinktis „visi ant keturių“ metodą?

• Implantai funkcionuoja kaip natūralios dantų šaknys.

• Implantai pagaminti iš biologiškai suderintų medžiagų.

•  Tai natūralių dantų atkūrimo būdas visam gyvenimui.

• Palaiko natūralų žandikaulio kaulą ir jį stimuliuodami apsaugo nuo tolesnio nykimo.

• Tai stabili ir patogi atrama įvairiems dantų protezavimo sprendimams.

Didžiausiame odontologijos klinikų tinkle Lietuvoje CLINIC | DPC teikiamos visos bendrosios ir šiuolaikinės priežiūros, implantavimo, protezavimo ir chirurginės paslaugos.

Šypsena kiekvienam žmogui yra ypač svarbi ir, jeigu negalime plačiai nuoširdžiai šypsotis, tuomet patys užsidarome savyje ir, deja, bet bėgame nuo aplinkinių, kurie mums nori padėti. Kai kurie žmonės netgi nustoja siekti savo svajonių vien tik dėl to, kad jiems gėda, – ką kiti pamanys, ką kiti pasakys, kaip kitas žmogus priims. Odontologijos problemos kiekvienam iš mūsų yra itin svarbus veiksnys, jeigu negalėsime atsipalaiduoti dėl savo šypsenos, tuomet niekada nesijausime visaverčiais. Spręskime šias problemas, neužsidarykime, yra daug būdų, kaip jums galime padėti, tiesiog įsileiskite tai į savo gyvenimą ir mes stengsimės sugrąžinti jums šypseną ir bent dalelę gyvenimo džiaugsmo. Pažadame.“

Implantuojantis vyr. gydytojas

Simonas Bankauskas



NAUJAUSI KOMENTARAI

to viena išeitis

to viena išeitis portretas
neišdegs,spalva ir tikyba ne ta

Viena išeitis

Viena išeitis portretas
Kad susidėti tokius dantis ir jaustis oriai su mūsų atlyginimais belieka emigruoti į bet kokią Pasaulio šalį ir pasiskelbus ekonominiu arba karo migrantu reikalauti oraus gyvenimo aprūpinimo su visu paketu socialinio aprūpinimo, tame tarpe ir dantų nemokamo sudėjimo. Jeigu mūsų valstybės išdavikai oriai sutarė priimti visokio plauko migrantus su visu išlaikymu - mums belieka irgi tapti migrantais ir reikalauti oraus pragyvenimo. Pvz. nuvyksti į Prancūziją arba Vokietiją, pasiskelbi, kad esi be jokių dokumentų pabėgėlis ir reikalauji dosnaus išlaikymo iki gyvenimo galo. Na juk visiems taisyklės turi būti vienodos, negali mūsų diskriminuoti vien dėl to, kad esame baltaodžiai, o ne juodškiai.

D

D portretas
Lietuvis geriau su dantenu smegenim kramtys, bet pagalvei 30 000 eur tures
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių