Quantcast

COVID-19 užsikrėtusi aktorė E. Latėnaitė ragina atidėti šventes: virusas toks tikras

  • Teksto dydis:

Dar ketvirtadienio vakarą aktorė Elžbieta Latėnaitė socialiniame tinkle pranešė, kad jai nustatytas COVID-19 virusas.

Paskelbusi apie tai, kad serga koronavirusu, savo feisuko paskyroje E. Latėnaitė rašė, jog patiria simptomus panašius į gripo, ir mano, kad greičiausiai užsikrėtė šeimos šventėje. Todėl ragino žmones išlikti sąmoningais, saugotis susibūrimų.

„Spaudžiu pauzę įprastam gyvenimui ir susitiksim po saviizoliacijos. Patarimas: kadangi antra banga plinta žaibiškai, saugokitės susibūrimų, aš pati apsikrėčiau šeimos šventėje, kur buvo 2 žmonės, dar nežinoję, kad serga (nes dar nebuvo pasireiškę simptomai ir nebuvo pasidaryti testai)“, – socialiniame tinkle rašė aktorė. 

Su infekcija kovojanti E. Latėnaitė sako, kad koronavirusas yra toks tikras, koks tik gali būti, ir ragina žmones atidėti šventes.

„Prieš 6 dienas pasėdėjom su šeima, ten viską. Šiandien gavom 8-tą teigiamą COVID-19 testo atsakymą. Mieliau būčiau rinkusis pagirias. Šventės metu jautėmės puikiai (jei neskaičiuosim savijautos dėl pokalbių apie 5G ir čipavimą), tuo metų sirgę dar nejautė simptomų, nedėvėjom kaukių, kelis jaunus žmones apsikabinau ir bučiavau (gi pasiilgstam visi gyvų susitikimų su artimaisiais, ar ne?).

Šiuo metu 2 iš šventės dalyvių guli ligoninėje (senjorė ir vaikas). Kai nesergi, pandemija užknisa, nes trūksta darbų, socializacijos ir nepatogi kaukė. Kitoje koronos pusėje rūpesčiai kitokie: ar greitoji sutiks atvažiuoti paimti greitai silpstančią močiutę; ar po 6 parų vaikui pagaliau nustos kilti temperatūra iki 39,5C; ar bus vietų ligoninėje; ar aš sirgsiu 1 savaitę ar 2 mėnesius; kaip neužkrėsti namiškių, kurie neserga; kas močiutei į ligoninę nuveš telefono kroviklį ir akinius, jei mes visi sergame izoliacijoje ir t.t.

O vietoj to, kad tiesiog džiugiai sau sveiktum lovytėje (kaip po kokio peršalimo), tu nuolat pergyveni dėl klastingo viruso, kas bus tau ir tavo artimiesiems bei visiems, su kuriais turėjai kontaktą.

Koronavirusas yra toks tikras, koks tik gali būti. Medikai sako, kad antroji banga bus labai ilga.

Nebūkit kaip mes, atidėkit šventes“, – žmones elgtis atsakingai ragino aktorė E. Latėnaitė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nuomonė.

Nuomonė. portretas
Streikuoja tie kurie dar to viruso nepatytė.Jiems reikia mat kelionių,trukdo kaukės,reikia barų.Nuo durnumo vaistų nėra.Šitiek palaidoje italai savo artimų ir dar mat kaukės jiems trukdo.Švedija atsikrato savo senukais ,todėl ,kad nereikėtų jų išlakyti.Skaičiau komentare kur rašo,suleidžia morfiju ir mirk.

AŠ Manau

AŠ Manau portretas
Patys įdiotai ir kitų nevadinkit šitaip.Per jus tas virusas ir nesibaigs.Ir mirs žmonės dar gąėję gyventi.Turėtu atitinkamos įstaigos tuos šitaip komentuojančius susemti ir susirgus tegu dusta nemie.

4

4 portretas
Visas pasaulis streikuoja prieš karantiną, lietuviai bijo dar, todėl kad dauguma normaliu žmonių paliko gimtinė ar dirba uzsenyje, pasiliko vieni pensininkai, kuriems net sloga baisi liga, jiems labai patogu, galima nedirbti pensiją vistiek gaus, o šiais laikais daug darbų žmonės turi su būtinų važiavimu ar skrydziais į kitas šalis
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių