Quantcast

COVID-19 serga 131 įkalinimo įstaigų pareigūnas ir darbuotojas, 116 kalinių

  • Teksto dydis:

Koronavirusu šiuo metu serga 131 įkalinimo įstaigų pareigūnas ir darbuotojas bei 116 kalinių, rodo trečiadienį paskelbti pirminiai Kalėjimų departamento duomenys.

Šiuo metu daugiausia – 54 – sergančių kalinių yra Pravieniškių pataisos namuose-atvirojoje kolonijoje, Alytaus pataisos namuose ir Kauno tardymo izoliatoriuje – po 16, Šiaulių tardymo izoliatoriuje – 14, Vilniaus pataisos namuose – 11.

Laisvės atėmimo vietų ligoninėje serga trys kaliniai, Marijampolės pataisos namų Kybartų sektoriuje ir Panevėžio pataisos namuose – po vieną.

Kalėjimų departamento duomenimis, nuo rugsėjo pasveikusiais laikomi 449 kaliniai, vienas užsikrėtusysis mirė dėl kitų ligų, šeši paleisti pasibaigus bausmės terminui.

Šiuo metu saviizoliacijoje yra 448 kaliniai, turėję kontaktą su sergančiuoju, dar 108 kaliniai izoliuoti kaip naujai atvykę į pataisos namus.

Nuo rugsėjo 1-osios įkalinimo įstaigose iš viso koronavirusas nustatytas 572 kaliniams.

Tuo metu pareigūnų sergamumo pasiskirstymas pagal aktyvius ir buvusius atvejus įkalinimo įstaigose nenurodomas, tačiau skelbiama, kad šiuo metu serga 131 pareigūnas ir darbuotojas, o 34 yra saviizoliacijoje.

Rugsėjį įkalinimo įstaigose patvirtintas pirmas koronaviruso atvejis nuteistam asmeniui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių