Quantcast

COVID-19 pasiglemžė Panevėžio medikės gyvybę

  • Teksto dydis:

Sausio 10 dieną po klastingos ligos mirė Respublikinės Panevėžio ligoninės Urologijos skyriaus vyresnioji slaugytoja Regina Gaižutienė.

Kaip portalui kauno.diena.lt teigė ligoninės atstovas Vytautas Riaubiškis, medikė sirgo koronavirusu.

Medikė ėjo 63-uosius metus.

Kaip rašoma gydymo įstaigos internetiniame puslapyje, 1979 metais ji baigė Panevėžio A. Domaševičiaus medicinos mokyklą ir tais pačiais metais pradėjo dirbti VšĮ Respublikinėje Panevėžio ligoninėje Bendrosios chirurgijos skyriuje bendrosios praktikos slaugytojos pareigose.

2006 metais baigė tęstines studijas Panevėžio kolegijoje ir įgijo bendrosios praktikos slaugytojo profesinę kvalifikaciją. Nuo 1992 metų paskirta Bendrosios chirurgijos, vėliau Urologijos skyriaus vyresniąja slaugytoja, kur dirbo iki šiol. R. Gaižutienė buvo viena pirmųjų LSSO Panevėžio skyriaus aktyvo narių, laikinai ėjo skyriaus direktorės pareigas.

Anot gydymo įstaigos atstovų, ji visą dėmesį ir sukauptą patirtį skyrė pacientų slaugai, slaugos personalo mokymui, geranoriškiems patarimams, draugiškam ir kolegiškam bendravimui.

„R. Gaižutienė buvo visų ją pažinojusių mylima ir gerbiama. Iš jos visi sėmėmės energijos, optimizmo ir stiprybės. Ji visada buvo didelių, prasmingų darbų ir aktyvios veiklos sūkuryje, o kai būdavo sunku – nedejavo, mokėjo santūriai išgyventi kasdienybės įtampą“, – su giliu liūdesiu velionę prisiminė ligoninės direktorius Arvydas Skorupskas.

Šv. Mišios sausio 13 d. 8 val.  bus transliuojamos Panevėžio ligoninės „Facebook“ paskyroje.

Laidotuvės vyks sausio 13 d.  Zarasų rajone, Avilių km. kapinėse.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Med.

Med. portretas
Gal nuo skiepo mirė.Nes jau turėjo būti paskiepyta

Kavenskis

Kavenskis portretas
Turbut paskiepijo neseniai...

Anonimas

Anonimas portretas
Žiauru. Ir labai liūdna.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių