Quantcast

Lietuvoje – 545 nauji COVID-19 atvejai, mirė devyni žmonės, septyni iš jų buvo nepasiskiepiję

  • Teksto dydis:

Praėjusią parą Lietuvoje nustatyti 545 nauji koronaviruso atvejai, nuo šios infekcinės ligos mirė devyni žmonės, šeštadienį skelbia Statistikos departamentas.

Mirė vienas vyresnis nei 50-ies, po du vyresnius nei 60-ies ir 80-ies, keturi vyresni nei 70-ies. Iš jų pilnai pasiskiepiję buvo du.

14 dienų naujų susirgimų skaičius 100 tūkst. gyventojų siekė 283 atvejo, 7 dienų teigiamų diagnostinių testų dalis paaugo iki 4,9 procento.

Šalyje per praėjusią parą atlikta 6886 molekuliniai (PGR) ir 8433 antigeno tyrimai dėl įtariamo koronaviruso.

Iš viso Lietuvoje nuo pandemijos pradžios COVID-19 susirgo 297 tūkst. 334 žmonės, iš jų tebeserga 6733: šis rodiklis per parą paaugo.

Nuo COVID-19 ligos iš viso mirė 4532 žmonės, iš jų pilnai paskiepyti buvo 28. Tiesiogiai ir netiesiogiai su COVID-19 siejama 9214 mirčių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Milijardinė afera

Milijardinė afera portretas
Milijardinė afera. Kitos ligos dingo, išgaravo visos ligos, visi kaip mat sveiki, Bet už tat kaip milijardai sukasi...

earht king

earht king portretas
ar ta propogandos mašina kada nustos bajeri pusti, 9 mire neskiepiti 2 paskiepiti, vandenio lašu, mineralinio pasveiko 7 amžinybe iškeliavo, pragaran va mūsų demagogu pranašystės vakar dienos atgarsiai, ir toliau taboras eina į dangu, barsto covido reformos stimula o visa sveikatos sistema mūsų bėga iš paskos ir varo propogandini despota, skiepikites taip ar skiepu rodykliai ka nors daro tame fokuse, kas man išaiškins, jeigu jau bėga trečio skiepo durio laukia ir kas toliau o dainos esi iki sutemos ir be valios ir ves iš proto tos kurie jau ir taip stoga iškėles galvom aprištom kaip pridurakai tiki tom nesąmonem, stena piksta o nervoti žodžio neturiu tik pasakyk turgui ne pagal jurgi o ka išgirsti bėgi šalin, žiūrėkime kokio masto žudines vyksta save žudyti pradėjo daugiau už senus sovietinius laikus pirmaujame, nervu psihinio ataku viršenybes mušasi daužosi , skaičiau pajurio krašto naujienas ,šviturio naujenas buvau kretingoj tokioj mažoj provincijoj, o kas ten darosi, baisu,

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis  portretas
Nuo mirties skiepų nėra. Vieni žmonės yra dievobaimingi, kiti tikintys. Tai kaip dabar reikėtų klasifikuoti antivakserius-kaip bijančius vakcinos, t.y.bijančius dievo ,todėl nesilankančius bažnyčioje kad išvengti bausmės, ir tikinčiuosius ,einančius į bažnyčią , t.y.pasikliaujančiais dievo gerumu ,t,y.besivakcinuojančius. Tai statistika tokia 7:2-septynis į pragarą, 2 į dangų.
VISI KOMENTARAI 33

Galerijos

Daugiau straipsnių