Quantcast

COVID-19 infekcija patvirtinta žurnalistui A. Tapinui

  • Teksto dydis:

Šeštadienį žurnalistas ir laidų vedėjas Andrius Tapinas patvirtino, kad jam nustatytas koronavirusas.

„Gyvenimas bus tikrai įdomesnis. Šiandien atėjo koronaviruso testo rezultatas – teigiamas.

Dabar reikia sulaukti NVSC specialistų skambučio (labai įdomu, kada jie paskambins), susidėlioti veiksmų planą pagal protokolus, prisiminti visus, su kuo bendravau, padėkoti Viktorui Uspaskichui. Yra reikalų“, – feisbuke rašo A. Tapinas.

Sekmadienį po Seimo rinkimų A. Tapinas turėjo vesti laidą, skirtą aptarti rinkimų rezultatus, tad dėl koronaviruso diagnozės žurnalistui planus teks pakeisti.

„Ir, aišku, labai daug klausimų iš karto iškilo – pirmas, ar galima sergant kovidu gerti šnapsą, antras...na, daugiau, kaip ir viskas aišku. Tad rytoj vakare būsiu galbūt pirmasis kovidinis rinkimų nakties laidos vedėjas. Virtuvėje prie krano“, – juokauja A. Tapinas.

Penktadienį A. Tapinas socialiniame tinkle paviešino vaizdo įrašą, kuriame pasakojo apie COVID-19 testą bei patirtis jį atliekant, dėkojo Klaipėdos mobiliojo punkto darbuotojoms.

A. Tapinas vaizdo įraše paskelbė, kad šiuo metu jis – izoliacijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

RUSAI UZKRIETE

RUSAI UZKRIETE portretas
DOPIZDELSIA!!!

Matas to aldona

Matas to aldona portretas
Cia visa kalba ir eina apie tavo vaika...atrodo kad visiem tik ir turi rupeti tavo vaikas...buka boba esi tokia ir liksi

Tautietė

Tautietė portretas
Va kaip greitai viskas vyksta, juk šitaip tyčiotis iš žmonių, ciniškai niekinti Lietuvos gyventojus, vesti tokias laidas, priešinant žmones, negalėjo šitaip ilgai tęstis, gal dabar Tapinas susimąstys, kad ir kiek pinigų pribyra į kišenes, sveikatos ir padorumo už juos nenusipirksi.
VISI KOMENTARAI 33

Galerijos

Daugiau straipsnių