Quantcast

„Camelia“ skelbia naują nuolaidų sistemą tik senjorams: sutaupyti gali iki 30 proc.

  • Teksto dydis:

Daugiau nei 40 proc. pensininkų Lietuvoje gyvena ties skurdo riba ir sunkiai pakelia juos slegiančią finansinę naštą – mokesčius, maisto, būtiniausių prekių ir vaistų išlaidas. Siekdamas, kad būtiniausios prekės, susijusios su sveikata, senjorams būtų prieinamesnės, vaistinių tinklas „Camelia“ skelbia specialią akciją – visiems „Camelia“ vaistinėse apsiperkantiems senjorams nuo gegužės 6 d. taikomos vardinės nuolaidos iki 30 proc.

Vaistinių tinklą „Camelia“ valdančios UAB „Nemuno vaistinė“ generalinės direktorės Aušros Budrikienės teigimu, šį sprendimą paskatino siekis palengvinti senjorų kasdienybę.

„Pensinio amžiaus gyventojai yra vieni pagrindinių mūsų vaistinių lankytojų, kurie nusipelno ypatingos pagarbos – norime kuo labiau prisidėti prie visavertės jų kasdienybės užtikrinimo, tad nuo gegužės 6 d. visose „Camelia“ vaistinėse startavo speciali nuolaidų programa, skirta būtent senjorams“, – sako A.Budrikienė.

Šiuo metu skurdo rizikos riba Lietuvoje siekia 345 eurus per mėnesį, o naujausi duomenys rodo, kad net 41,7 proc. pensininkų gyvena skurde. Šis skaičius, palyginti su ankstesnių metų statistika, išaugo 5 procentiniais punktais.

„Akivaizdu, kad senjorai yra viena finansiškai pažeidžiamiausių grupių Lietuvoje, o senatvėje daugeliui garbaus amžiaus gyventojų vaistai ir kitos su sveikata susijusios prekės tampa tiesiog gyvybiškai svarbūs. Suprantame, kad daliai senjorų šių prekių įsigijimas gali tapti nemenku iššūkiu, todėl tikimės, kad mažesnėmis kainomis galėsime nors šiek tiek prisidėti prie šios problemos sprendimo“, – sako A.Budrikienė.

Nuolaidos galioja visą dieną

Pašnekovė pratęsia, kad nuolaidos galios visą „Camelia“ vaistinių darbo dieną, kiekvieną dieną, todėl į jas senjorai galės ateiti pačiu patogiausiu metu. Anot UAB „Nemuno vaistinė“ generalinės direktorės, vyresnio amžiaus gyventojai mokės mažiau, nepaisant to, kokį kiekį prekių pirks – nuolaidos bus taikomos nuo pirmo produkto.

„Camelia“ vaistinėse su mažų kainų kortele apsiperkantiems senjorams bus taikoma iki 30 proc. nuolaida visam asortimentui: iki 15 proc. nuolaida receptiniams vaistams ir 20 proc. nuolaida nereceptiniams vaistams. Kosmetikos senjorai galės įsigyti 25 proc. pigiau, už maisto papildus mokės 30 proc. mažiau, o likusiam asortimentui galios 20 proc. nuolaida.

A.Budrikienė priduria, kad šiuo laikotarpiu svarbiausia yra saugoti save ir kitus, todėl, nepaisant sušvelnintų karantino sąlygų, vaistinėse ir kitose vietose vis dar rekomenduojama lankytis kuo rečiau: „Vis dėlto, jei neturite kito pasirinkimo, kaip tik keliauti į vaistinę, kuo kruopščiau susiplanuokite apsilankymą ir įsigykite vaistų bei kitų prekių kiek įmanoma ilgesniam laikotarpiui. Akcijos nuolaidos galios kurį laiką, tad jomis pasinaudoti spės visi norintys.“

Be to, senjorais visose „Camelia“ vaistinėse yra rūpinamasi papildomai – jie yra aptarnaujami be eilės.

Patarimai norintiems sutaupyti

A.Budrikienė pasakoja, kad vaistinėje galima sutaupyti ir kitais būdais. Anot jos, atsakingas vaistų pirkimas, atidus planavimas ir konsultacijos su specialistais taip pat gali prisidėti prie taupymo, tai ypač aktualu senjorams.

Pašnekovė su skaitytojais dalijasi keliais pagrindiniais patarimais, kaip galima sutaupyti:

1. Nepamirškite konsultuotis su vaistininkais – pasitikėkite ten dirbančiais profesionalais ir išklausykite jų patarimų, nes tinkamas vaistų suderinimas padės ne tik greičiau pasveikti, bet ir sutaupyti.

2. Neeksperimentuokite, nes dažnai, užuot pagelbėjęs, spontaniškas skirtingų vaistų pirkimas ne tik ištuštins jūsų piniginę, bet ir galbūt pablogins jūsų fizinę savijautą.

3. Ne kaina, o būtent veikliosios medžiagos ir jų koncentracija lemia vaisto efektyvumą. Vaistininkas yra įpareigotas parodyti visus preparatus, turinčius vienodą veikliąją medžiagą ir privalo jums pasiūlyti pigiausią variantą.

4. Jeigu norite pigiausio vaistinio preparato, bet vaistinėje tuo metu jo nėra, galite prašyti vaistininko šį vaistą jums užsakyti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Irena

Irena portretas
Daugiau Camelios vaistine nepasitikiu.Norejau užsisakyti receptinius vaistus internetu.Buvo pasakyta kaina ir paaiškinta,kad pirkčiau vaistinėje,gausiu 10proc .nuolaidą,o jei esu senjorė,nuolaida bus 15 proc. Taip,esu senjorė.Nuolaidą gavau tik 5 proc.Kadangi vaistai ,kuriuos pirkau labai brangūs,visą tai priimu kaip apgaulę.Tai kiek tada nuolaida su paprasta kortele?Camelia apie nuolaidas meluoja ir apgaudinėja žmones.

lina

lina portretas
nuo aptarnaujancio personalo priklauso,jei protinga vaistininke visose galima apsipirkti

Aldona

Aldona portretas
Pirkau camelia vaistineje ir nereceptinius vaistus ir papildus ir receptinius nuolaida tik 10% daugiau nepasitikiu apgaudineja pensinibkus
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių