Quantcast

„AstraZeneca“ šiemet pradės vakcinos nuo COVID-19 klinikinius tyrimus Kinijoje

Jungtinės Karalystės (JK) farmacijos milžinė „AstraZeneca“ šiemet pradės ankstyvuosius ir viduriniojo etapo vakcinos nuo COVID-19 klinikinius tyrimus Kinijoje, teigia bendrovė vadovas Pascalis Soriotas.

Kaip rašo „Reuters“, kitose šalyse jau pradėti galutiniai šios vakcinos nuo COVID-19 bandymai, o „AstraZeneca“ ir jos partneris Oksfordo universitetas tikisi jau šiemet sulaukti galutinių duomenų apie tokios vakcinos saugumą ir veiksmingumą.

Pasak P. Sorioto, jei šie bandymai bus sėkmingi, „AstraZeneca“ pateiks paraiškas dėl vakcinos naudojimo kuo didesniame skaičiuje pasaulio šalyse.

Kinijoje „AstraZeneca“ pasirašė susitarimą su vietos bendrove dėl vakcinos gamybos. Bendrovė „Shenzhen Kangtai“ įsipareigojo pagaminti mažiausiai 100 mln. dozių „AstraZeneca“ bandomos vakcinos per metus.

„AstraZeneca“ Kinijos padalinio direktorius Leonas Wangas „Reuters“ tvirtino, kad bendrovės vakcina gali būti patvirtinta naudojimui Kinijoje jau kitų metų viduryje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ops

Ops portretas
XA XA XA, KINIJOJE ????serganciu 0,0000000000000000001procentas

Anonimas

Anonimas portretas
Kol tie nabagai dar daro tyrimus, rusai jau vakcinuoja savo žmones. Net Izraelis jau užpirko rusišką vakciną , nelaukdamas kol tie JAV ar ES nevykėliai ką sukurs.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių