Quantcast

Artimiesiems dovanokite sveikatą

  • Teksto dydis:

Artėjant didžiosioms metų šventėms ieškote, kuo galėtumėte nustebinti ir palepinti savo mylimus žmones? Raginame jiems dovanoti ne brangius daiktus, o laiką kartu ir prasmingas dovanas, kurios padės stiprinti sveikatą, širdį, aktyvinti smegenų veiklą ar puoselėti grožį. Siekiant taupyti jūsų laiką ir pinigus „Camelia“ vaistinių tinklas, siūlantis bene mažiausias kainas rinkoje, paruošė dovanų rinkinius, kuriais galėsite pradžiuginti savo artimuosius.

„Camelia“ vaistininkė Ieva Sauserytė, pataria renkant dovanas artimiesiems apgalvoti individualius žmogaus poreikius ir gyvenimo būdą – galbūt jam šiuo metu trūksta energijos, kamuoja nusilpęs imunitetas ar prasta nuotaika. Taip būsite tikri, kad dovana ne tik pradžiugins, bet ir bus praktiška.

Rinkiniai yra sudaryti taip, kad būtų tinkami kiekvienam jūsų šeimos nariui ir iš parinktų idėjų dovanoms galite išsirinkti tinkamiausius produktus. Visi pasiūlymai – šventiniai ir su ypač patraukliomis kainomis, nes nuolaidos jiems siekia net 50 procentų.

Energijos ir veržlumo rinkinys

Šis rinkinys subalansuotas šiuolaikiniams vyrams – skubantiems, daug dirbantiems ir patiriantiems stresą. Dažnai tokio vyro organizmui trūksta ne vieno vitamino, o viso komplekso medžiagų, padedančių nestokoti energijos.

„Šiame rinkinyje rasite preparatus imuniteto stiprinimui ir emocinės būklės gerinimui – B grupės vitaminų bei magnio. Protinę veiklą suaktyvinti padės cinko, seleno, geležies ir jodo mineralų preparatai. O maisto papildų sudėtyje esantys antioksidantai, vitaminai A, C, E apsaugos nuo laisvųjų radikalų daromos žalos ir pagerins smegenų darbą. Rinkinys papildytas ir kūno priežiūros priemonėmis – šampūnu, parfumuotu vandeniu, dezodorantu antiperspirantu“, – pasakojo vaistininkė I. Sauserytė.

Sveikos širdies rinkinys

Vyresnio amžiaus šeimos nariams – seneliams ir tėvams puiki dovana gali būti rinkinys, skirtas širdies funkcijai ir kraujotakai palaikyti. Jį sudaro preparatai, kurių sudėtyje yra kalio, magnio, omega-3 riebalų rūgščių. Normalią kraujagyslių funkciją palaikyti padės maisto papildas su kolagenu. Vaistininkė primena, kad vyresniame amžiuje kraujo spaudimą reikėtų sekti kasdien, todėl verta padovanoti ir kraujo spaudimo matuoklį.

Geros savijautos rinkinys

Gerai savijautai skirtas rinkinys tinka tiek aktyviam jaunam, tiek vyresniam žmogui. Jis padės pasirūpinti imuniteto stiprinimu, smegenų bei sąnarių būkle ir neblėstančia energija.

„Šio rinkinio papildų sudėtyje yra ciberžolės, imbiero, ežiuolės ekstrakto, B grupės, C ir D vitaminų, kurie padės palaikyti imuninės sistemos veiklą bei normalią energijos apykaitą, mažins nuovargį. Jį sudaro preparatai smegenims, protinei veiklai, pažintinei funkcijai bei psichologinei būklei palaikyti bei nuotaikai reguliuoti. Taip pat rinkinyje rasite ir maisto papildą raumenų skeleto sistemai, žmonėms patiriantiems nuolatinę sąnarių apkrovą, daug fiziškai dirbantiems“, – pasakojo vaistininkė.

Spindinčio grožio rinkinys

Subalansuotas jaunesnėms ir vidutinio amžiaus moterims. Į rinkinį įeina visos būtinos medžiagos gražiai odai, plaukams bei nagams palaikyti – hidrolizuotas kolagenas, hialurono rūgštis, vynuogių sėklų ekstraktas, biotinas, vitaminas A bei kiti mineralai.

„Rinkinyje taip pat rasite veido odos priežiūros priemonių su hialurono rūgštimi, kuri drėkina odą, didina jos elastingumą, lėtina senėjimo procesus. Daug laiko praleidžiant šildomose ar kondicionuojamose patalpose svarbu nepamiršti pasilepinti drėkinančiomis veido kaukėmis, kurios padeda atstatyti išsausėjusios odos balansą“, – teigė I. Sauserytė.

Neblėstančio žavesio rinkinys

„Neblėstančio žavesnio“ rinkinys nudžiugins vidutinio ir vyresnio amžiaus moteris. Jį sudaro preparatai su agurklės aliejumi, kuris stabdo priešlaikinį senėjimą, lygina raukšles, maitina ir drėkina odą. Dėl priešuždegiminių savybių jis puikiai tinka sausai ir jautriai odai, atkuria odos elastingumą, išlaiko stangrumą. Rinkinyje esanti nakvišų aliejus saugo nuo senėjimo ir reguliuoja medžiagų apykaitos procesus.

„Su amžiumi natūrali kolageno gamyba organizme sumažėja – oda tampa plona, lengviau pažeidžiama, atsiranda raukšlės. Todėl brandesnio mažiaus moterims rekomenduojama vartoti papildus su kolagenu, kurie įtraukti ir į „Neblėstančio žavesio“ rinkinį. Jame taip pat yra veido priežiūros priemonės, kurias naudojant kartu su maisto papildais galima pasiekti geriausią rezultatą“, – sakė I. Sauserytė.

Vaikiško džiaugsmo rinkinys

„Camelia“ vaistinė paruošė rinkinį ir vaikams. Jame – vitaminų ir mineralų derinys, žuvelės formos kramtomi žuvų taukų guminukai su vitaminu D bei vitamino C turintys preparatai.

„Vitaminai bei mineralai vaikams padeda sustiprinti imunitetą, didina atsparumą ligoms bei yra vieni pagrindinių vaiko vystymosi, sveikatos ir energijos šaltinių. Šių medžiagų reikia skeletui, nervų sistemai formuotis, visų vidaus organų sistemos darbui“, – teigė I. Sauserytė.

Švenčių proga palinkėkite savo artimiesiems sveikatos ir padėkite jiems puoselėti gerą savijautą. Jei vis dar nežinote, kokios dovanos yra tinkamiausios jūsų šeimos nariui, konsultuokitės su „Camelia“ vaistininkais, kurie visuomet pasiruošę patarti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

visi

visi portretas
tie sintetiniai vitaminai ir papildai tai pinigu ismetimas i bala, kiek ju suvartota, o naudos 0.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių