Quantcast

Anglijoje kūdikiai pradedami gydyti kanapėmis

  • Teksto dydis:

Britai pirmieji pasaulyje pradėjo taikyti bandomąją kanapių terapiją naujagimiams, praneša portalas anglija.today.

Iš šių augalų pagaminti ingredientai naudojami sumažinti traukulių tikimybę bei gydyti smegenų traumas.

Šis būdas – dar tik bandomas, pirmasis kūdikis, kuriam taikomas toks gydymas – kovo viduryje rytinėje Anglijos dalyje, Norwiche, gimęs Oscaras. Berniuko atėjimas į šį pasaulį buvo pernelyg ankstyvas, gimdymas buvo komplikuotas, prireikė Cezario pjūvio.

Netrukus po gimdymo kūdikis atsidūrė intensyvios terapijos skyriuje, kuriame jo kūnas buvo vėsinamas 72 valandas bei išbandyti kanapių pagrindu pagaminti medikamentai.

Jie turėtų padėti gydyti hipoksinę išeminę encefalopatiją, kuri pasireiškia traukuliais ir tam tikromis smegenų traumomis, epilepsija ir cerebriniu paralyžiumi.

Berniuko motina Chelsea Parodi spaudai sakė, kad šiuo metu vaikelis laikosi „fantastiškai“.

Antrasis kūdikis, su kuriuo bandomi vaistai, šioje ligoninėje gimė balandžio mėnesį.

Bandomuoju metu vieną vaistų dozę kūdikiai turi gauti per 12 valandų nuo gimimo.

Jeigu bandymų metu medikų hipotezės pasitvirtins, toks gydymas bus taikomas plačiau.

„Kaip ir kiekvienų naujų vaistų bandymuose gali būti netikėtų poveikių ir nežinomų rizikų.

Šiuo atveju bandymai buvo rūpestingai suplanuoti, kūdikiams duota labai maža vaistų dozė, kurios yra minimaliai rizikingos, o mažyliai stebimi atidžiau nei įprastai“, – apie bandymus pasakojo Norfolko ir Norwicho universitetinės ligoninės gimdymo skyriaus konsultantas profesorius Paulas Clarke’as.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Abstinencija

Abstinencija portretas
O ką daryti, jeigu naujagymiai gimsta apsirūkę arba abstinincijoje. Tai jiems neduosi kanapių, tai numirt nuo traukulių gali. Majausko ir Armonaitės tikslas,kad Lietuva neatsiliktų nuo Vakarų ir kanapės būtų visiems geros gyvenimo kokybės simboliu. O Majausko ir Armonaitės kišenės būtų pilnos kvepiančių kanapėmis pinigėlių. Kanapinių svaiginantis kelias į Seimą, o ten Eldorado.

vos islindes akis pramerke

vos  islindes akis pramerke  portretas
norejo surikt ,bac y burnyte kanapine suktine ....ir sedi ant kanapines adatos vaikiukas...antraip sakant ...bus galima sakyt ,kad anglijoj gime pradeda gert alchogoly ,naudot narkotikus ir vaiksciot --vienu metu

nu va

nu va portretas
is mazens pratinami prie doziu.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių