Quantcast

Aktorė meldžia pagalbos broliui: po vestuvių ir žinios apie kūdikį – baisi diagnozė

Lietuvos rusų dramos teatro ir kino aktorė Aleksandra Metalnikova meldžia aplinkinių pagalbos. Jos broliui diagnozuotas smegenų vėžys.

Šeima bando surinkti didžiulę sumą pinigų, reikalingų gydymui. „SOS! Retai prašau pagalbos ir praktiškai niekada nesidalinu savo gyvenimo sunkumais, bet šiandien man REIKALINGA JŪSŲ PAGALBA. Stipriai serga mano brolis Aleksejus. Jam 34 metai. Lapkritį jis susituokė, jiedu su žmona laukia vaiko – jis buvo labai laimingas“, – feisbuke į visus kreipėsi aktorė.

Ji nurodo, kad neseniai jos broliui diagnozuota glioblastoma multiforme – pavojingiausia smegenų vėžio forma. „Labai sunkiai nugalima liga. Aleksejui jau buvo atlikta operacija, tačiau, deja, pilnai auglio išoperuoti nepavyko. Dabar jo laukia chemoterapija ir radioterapija“, – toliau dėstė moteris.

Aktorė neslėpė – prognozės labai liūdnos, todėl ieško visų įmanomų galimybių, kurios leisti nugalėtų ligą ar bent prailgintų gyvenimą. „Vokietijoje, Kiolne mes radome kliniką, kuri pasiruošusi priimti jį po chemoterapijos ir atlikti imunoterapiją, nukreiptą į kovą su glioblastoma. Deja, tai yra labai brangus gydymas – nuo 120 tūkst. iki 150 tūkst. eurų ir mums nėra iš kur gauti šiuos pinigus. Aišku, niekas neduoda garantijų, kad tai padės, bet mes bandome kabintis už bet kokios galimybės išgelbėti jo gyvybę“, – rašė A. Metalnikova.

Padėkite padovanoti jam šansą gyventi.

Aktorė prašo visų pagal galimybes paaukoti. „Suprantu, kad dabar pas daugumą – sudėtinga finansinė situacija, bet mums labai reikalinga jūsų pagalba. Kas kiek gali. Lėšas galima pervesti pateiktame tinklalapyje paspaudus DONATE NOW arba galite pervesti pinigus į mano sąskaitą (visus gautus pinigus išsiųsiu broliui). Padėkite padovanoti jam šansą gyventi. Jis jo tikrai vertas. Jeigu nesunku, pasidalinkite šita publikacija su draugais. Visiems iš anksto DIDELIS AČIŪ“, – vilties nepraranda aktorė.

Gofundme.com puslapyje, kuriame taip pat renkamos lėšos šio asmeniniu treneriu dirbančio vyro gydymui, nurodoma, kad prieš Kalėdas jam sutriko regėjimas. Vizitas pas akių gydytoją baigėsi išsamesniais tyrimais ir baisia diagnoze.

Informacija norintiems paaukoti:

Аleksandra Metalnikova

LT957300010033824865

Paskirtis : Aleksejaus gydymui

Taip pat galima aukoti gofundme.com puslapyje



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gi mes super valstybė

Gi mes super valstybė portretas
Kodėl mes galim švaistyti milijonus korona isterijai, o vat kitų pacientų negydome? Jiems superžvaigždūnai surengia išsipildymo akcijas, pasidaro sau reiktingus, pinigus, o iš žmonių padaro klounus, vat kokia mes super valstybė

O jeigu

O jeigu portretas
Jei duociau vienam, tureciau duoti visiems kitiems. Geriau paaukosiu kokiam is veziu fondui, kuris pinigus dalina ieskantiems vakcinu veziui.

Žiūrėjau dokum.filmą

Žiūrėjau dokum.filmą portretas
Vokietijos geriausia klinika. Moteris verslininkė atvažiavo ketvirtą kartą - smegenų vėžys . Padarė gydytojas operaciją ir pasakė IKI PASIMATYMO. Vėžys nepagydoma liga ir dar labai ilgai bus taip, nes farmakologijos -vaistų pramonė gauna milžiniškus pelnus ir nesuinteresuota ,kad pacientas išgytu. Išgijęs ligonis - prarastas pacientas (pinigai)
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių