Quantcast

12-oji koronaviruso auka: mirė Šeduvos malūno savininkas

  • Teksto dydis:

Sekmadienį pranešta apie 12 koronaviruso auką Lietuvoje. Kaip skelbia delfi.lt, virusas pasiglemžė 61-erių šiauliečio, Šeduvos malūno savininko Zigmo Daukšos gyvybę.

Verslininko mirtis buvo netikėta, nes vyras, pasak artimųjų, visą gyvenimą buvo sveikas, niekuo nesiskundė ir pastarosiomis savaitėmis, rašo delfi.lt.

Kaip pranešama, kovo 14 ir 15 dienomis Z. Daukša su žmona dalyvavo pobūvyje, kuris vyko Palangoje įsikūrusiame „Atostogų parke“.

Z. Daukša su žmona gyveno Šiauliuose.

Koronavirusas nustatytas ir vienai „Šeduvos malūne“ dirbančiai moteriai.

Kaip jau rašyta, Sveikatos apsaugos ministerija (SAM) pranešė, kad sekmadienį Lietuvoje patvirtintas 12 mirties nuo koronaviruso (COVID-19) atvejis.

Žmogus buvo gydomas Respublikinėje Šiaulių ligoninėje ir priklausė rizikos grupei. Sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga reiškia užuojautą šeimai, artimiesiems.

Iki sekmadienio šalyje patvirtinti 811 koronaviruso atvejų, pranešė Vyriausybė. Nuo epidemijos pradžios ištirti 23 tūkst. 645 ėminiai.

Mirė 12 infekcija sirgusių žmonių, septyni pasveiko.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Liapsusas

Liapsusas portretas
Buvo sveikas, bet rizikos grupėje

Liudvika

Liudvika  portretas
Jam AA. Gal čia Dievo rykštė?

Kl

Kl portretas
Jo paskaitykit kad is po to pobuvio ne vienas susirgo,dar ir Palangos baznycioj pabuvojo,ten gal kokios misios buvo uzsakytos
VISI KOMENTARAI 30

Galerijos

Daugiau straipsnių