Quantcast

Kas labiau piktina rusus: nudistai ar transseksualai?

  • Teksto dydis:

Nudistams ir transseksualams kol kas nepavyksta pelnyti rusų palankumo, tačiau jie dažniau simpatizuoja tiems, kas ilsisi be kompleksų, nei seksualinių mažumų atstovams, rodo sociologų tyrimas.

Nudistams ir transseksualams kol kas nepavyksta pelnyti rusų palankumo, tačiau jie dažniau simpatizuoja tiems, kas ilsisi be kompleksų, nei seksualinių mažumų atstovams, rodo sociologų tyrimas.

Kaip parodė „Levados centro“ apklausa, kuri buvo atlikta 130-yje gyvenamųjų vietovių 45-iuose regionuose ir kurioje dalyvavo 1 600 žmonių, palankiai ar pakančiai nudistus vertino 12 proc. respondentų. Tai daugiausia jauni, 18-24 metų amžiaus žmonės (18 proc.) ir žmonės su aukštuoju išsilavinimu (15 procentų).

Jokių emocijų žmonės, kurie mėgsta degintis nuogi, nekelia kas trečiam apklausos dalyviui. Ketvirtadalį respondentų nudistai erzina, o 27 proc. jais piktinasi. Tarp pastarųjų 41 proc. respondentų buvo vyresni nei 55 metų žmonės.

Transseksualus rusai vertina griežčiau: palankumą ar pakantumą jiems pareiškė 8 proc. apklaustųjų. Šiuo atveju tolerantiškiausi taip pat yra 18-24 metų žmonės (10 proc.) ir žmonės su aukštuoju išsilavinimu (9 procentai).

Neutraliai transseksualus vertino 23 proc. respondentų. 30 proc. apklaustųjų erzina žmonės, kurių netenkina jų biologinė lytis, o 36 proc. jais piktinasi. Apie savo susierzinimą dažniau kalbėjo 25-39 metų apklausos dalyviai (33 proc.) ir mažesnį nei vidurinis išsilavinimą turintys respondentai (38 proc.), o apie piktinimąsi – vyresni nei 55 metų žmonės (46 proc.) ir asmenys su viduriniu specialiuoju išsilavinimu (43 procentai).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tikras

Tikras portretas
Na,ką čia pridurti,kai rašo tox žmogelis,kuris nė elementarios gramatikos nemoka...Čia ne 'pydaras',kp tu sakai,tarp kitko,rašo.

norma

norma portretas
normalius daugiau piktina piderai kad ir su barzdomis o debilus ir jiems prijauciancius nudistai dar nudistai nepatinka pideram nes pas piderus tai nupjiautas pimpis tai isgresta skyle
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių