Quantcast

Intymūs patarimai Valentinui: kaip neišgąsdinti antrosios pusės per atvira dovana

Šv. Valentino diena – jau ne už kalnų. Tą pajuto ir vis daugiau smalsių klientų sulaukiantys erotinių prekių pardavėjai.

Sudomino erotiniai romanai

Prekės suaugusiems vis dar yra sritis, kurią ne visos poros yra išbandžiusios, tačiau susidomėjimas jomis didėja ir dėl išleistų knygų.

Po romano „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“ pasirodymo knygynų lentynose Valentino diena tapo dar viena proga išbandyti prekes suaugusiems.

„Tos, kurios pačios nedrįsta, pasiprašo dovanų“, - portalą Diena.lt tikino Fantazijos.lt projekto vadovė Giedrė Kutrienė.

„Romanų serija ypač prisidėjo prie moteriškų prekių populiarėjimo. Viena jų – vaginaliniai kamuoliukai. Dažniausiai moterys pradeda nuo švelnesnių prekių“, - pasakojo Malonu.lt direktorius Aivaras Jakulevičius.

Esą paklausa didėja, o ir patys žmonės daugiau apie tai kalba. Anksčiau erotinių prekių lietuviai užsienyje turimų giminaičių paprašydavę arba patys svetur įsigydavę.

„Dalis gyventojų net nežinojo, kad tokios prekės apskritai egzistuoja. Po romano išleidimo viskas tapo aiškiau“, - tikino vyras.

Dovanoti tinka ne viskas

Dovanojantiems erotines prekes vertėtų atkreipti dėmesį į prekės estetinę išvaizdą, pakuotę.

„Kai dovanojate sekso prekes, siūlyčiau, kad prekė atrodytų estetiškai. Būtų gražioje dėžutėje, nebūtų iššaukiančių formų. Ypač tai svarbu, jei dovana nėra sutartinė, o staigmena. Moterys dažniausiai renkasi švelnesnius ir labiau estetiškus produktus, o vyrai žmonas gali nustebinti ir ne visai estetiška preke“, - pasakojo G. Kutrienė iš Fantazijos.lt, kaip pavyzdį įvardindama tikrovišką vibratorių.

Vienos pakuotės esą būna plastikinės permatomos, kitos – gražios, stilingos dėžutės.

Perka visur ir visada

Valentino pagundos veikia ir kitu metų laiku – prieš Kalėdas ir atostogų metu vasarą. Išvykos – visada geras metas išbandyti šį tą naujo.

„Populiariausi bet kuriuo metų laiku – vibratoriai. Rinkiniai taip pat populiarūs – pradedančiųjų, švelnesni“, - apie pirkėjų pasirinkimą pasakojo Malonu.lt savininkas Aivaras.

Intymi kosmetika, masažo aliejai, lubrikantai, apatiniai, vibratoriai, vyriškos prekės (stimuliatoriai, žiedai) esą perkami, jų asortimentas jau susiformavęs.

Vyrus atsiunčia moterys

Daugumą vyrų prekių išsiunčia žmonos. Pačios populiariosios „pasiuntinių“ prekės – vibratoriai, kamuoliukai, botagėliai. Esą žmona sakiusi, kad Valentino dienai reikia kažko naujo.

„Pačioms moterims galbūt ne taip drąsu vibratoriaus ieškoti. Ir matyt vyru pasitiki, kad įvertins gaminio kokybę. Juk tai prietaisas, o vyrai technikoje labiau nusimano“, - pasakojo Fantazijos.lt projekto vadovė.

Erotiškus apatinius dailiosios lyties atstovėms vyrai dažniausiai susigundo nupirkti patys. O jei žmona užsigeidžia, tai pati ir užsuka į parduotuvę ar užsisako internetu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių