Quantcast

Ar seksas lėktuve yra nelegalus?

  • Teksto dydis:

„Mylios aukščio klubas“ – taip kartais apibūdinami žmonės, kurie yra mylėjęsi lėktuve. Įprastai tam pasirenkamas tualetas ir oro linijos tam labai prieštarauja. Bet ar tai legalu? Pasirodo, tiesaus atsakymo į šį klausimą nėra.

Visų pirma, reikia pabrėžti, kad seksas lėktuve prieštarauja praktiškai visų oro linijų taisyklėms. Tualete neturėtų būti dviejų žmonių, jei tai nėra būtina (pagalba neįgaliajam, vaikai su tėvais – tai problemų nekelia), o ir pagarbos kitiems keleiviams laikytis tiesiog būtina. Kitaip tariant, oro linijos, sužinojusios, kad pora tualete užsiiminėja seksu, gali uždrausti šiems žmonėms kada nors naudotis savo paslaugomis.

Kiek kitaip žiūrima į seksą lėktuvuose, kurių pirmąsias klases sudaro atskiri kambariai. Seksas vis tiek gali prieštarauti oro linijų taisyklėms, tačiau, jei tai netrukdo kitiems keleiviams, apie tai paprasčiausiai niekas niekada nesužinos. Vėlgi, oro linijos į tai gali pažiūrėti pro pirštus ir dėl to, kad pirmosios klasės keleivių patogumas (ir malonumas) yra didžiausi prioritetai. Oro linijos nori, kad brangiausius bilietus perkantys keleiviai sugrįžtų ir kitiems skrydžiams.

Tačiau įstatymai yra kiek kitas klausimas. Lėktuve galioja tos šalies įstatymai, kurioje orlaivis yra. Tačiau skrydžio metu jame taip pat veikia ir lėktuvo registracijos šalies įstatymai, o stipriai nusižengę keleiviai teoriškai gali būti baudžiami ir pagal savų valstybių įstatymus.

Pavyzdžiui, už seksą viešoje vietoje Jungtinėje Karalystėje galima susilaukti ir 6 mėnesių laisvės atėmimo bausmės. Manote, kad tai yra per žiauri bausmė už tokį nusikaltimą? Už nederamą elgesį su priešingos lyties atstovu Saudo Arabijoje registruotame lėktuve galima susilaukti ir plakimo. Ir mes net nekalbame apie seksą – net ir bučiniai gali būti laikomi nederamais viešai erdvei. O štai Dubajuje, europiečių pamėgtoje atostogų vietoje, net susituokusi pora viešose vietose (taigi, ir lėktuve) turi elgtis itin santūriai – bučiniai nėra toleruojami.

Seksas viešose vietose nėra legalus daugelyje valstybių, o lėktuvas yra laikomas vieša vieta. Taigi, nors įstatymai atskirai neapibrėžia sekso lėktuve, galite neabejoti – tai nėra legalu. Kita vertus, ar sulauksite bausmės priklauso ir nuo kitų keleivių bei įgulos narių. Kai kurie bus linkę apie tai pranešti, o kiti – pažiūrės į viską su humoru.



NAUJAUSI KOMENTARAI

aš portretas
O, ar ant savo namo ar daugiabučio stogo nebandėt? Koktu skaityti ir žiūrėti.

na manyciau aplamai toks klausimas

na  manyciau  aplamai toks  klausimas portretas
ar lektuve seksas nelegalus -yra kazkokio tai iskrypusio sexs manjako klausimas ..manau JI,Jis ar Jie kurie usduoda tokius idiotiskus klausimus ---tuoj paklaus ar seksas kapinese su lavonu pries jy uzkasant visu akivaizdoj yra legalus ar nelegalus.....

KAUNO DIENAI

KAUNO DIENAI portretas
PAGALIAU,KODĖL JŪS TOLERUOJATE TOKIUS NECENZURINIUS KOMENTARUS.TAIP IŠEINA,KAD JŪS SKATINATE
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių