Quantcast

Lietuvos žvaigždės atskleidė, kaip renkasi batus

  • Teksto dydis:

Prekybos centre „Panorama“ batų gamintojai ECCO pristatė rudeninių batų kolekciją, kuri, anot įmonės atstovų, išsiskirs tiek savo dizainu, tiek ir patogumu. Renginį papuošė „InBeat“ šokėjų pasirodymas, o svečiai buvo lepinami azotiniais ledais.

Į naujų ECCO batų kolekcijos pristatymą susirinkusios Lietuvos žvaigždės vienbalsiai pritarė, kad perkant naujus batus svarbiausia – kokybė ir patogumas.

Aktorė Valda Bičkutė renginio metu žurnalistams sakė, kad batų namuose turi tikrai daug: „Avalynės turiu tikrai pakankamai. Gal net daugiau negu pakankamai“.

V. Bičkutė teigė, kad visuomet stengiasi derinti batų grožį ir patogumą: „Visada bandau suderinti patogumą ir grožį. Niekada nepirkčiau nepatogių batų, net jei jie būtų stebuklingai gražūs. Tačiau yra ir kita medalio pusė – vien tik patogumo nepakanka, mėgstu grakštumą ir moteriškumą“.

Aktorė atskleidė, kad ypač mėgsta verstos odos batus: „Ypatingą simpatiją jaučiu verstos odos avalynei. Tiesa, nėra lengva rasti, ką nors ne juodos spalvos, bet ECCO parduotuvėje yra puikus šviesių ir ryškių spalvų batų ir batelių pasirinkimas“.

Mokslininkė Daiva Janulaitytė-Günther žurnalistams sakė, kad Vilniuje turi kelias dešimtis porų batų.

„Šaltam, lietingam ar saulėtam Lietuvos rudens sezonui turiu daugiau kaip dešimt porų batų. Tačiau tikslų skaičių įvardinti būtų sudėtinga, ypač jeigu priskaičiuotume vakarėliams ar pokyliams skirtus batelius. Na, o paskaičiuoti, kiek porų batų turiu namuose Vokietijoje – sunku, bet jų yra tikrai daugiau nei man gyvenime reikia“, – pasakojo D. Gunther.

Moteris teigia, kad rinkdamasi batus didžiausią dėmesį skiria patogumui ir kokybei: „Mano beveik visi batai yra odiniai ir rankų darbo“.

„Daugelis mano spintose esančių batelių yra įsigyti, nes tam buvo priežastis, istorija, kuri gali būti susijusi su apsilankymo vieta ar su išskirtiniu įvykiu, šventiška emocija“, – sakė D. Gunther.

Renginyje taip pat dalyvavo SezerSezzySaylik, geriau žinomas DJ Sezzy slapyvardžiu, su šeima bei kiti žinomi žmonės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ui

Ui portretas
O kam žvaigždėms batai?

Jone

Jone  portretas
Gera pirkti natūralios odos batus, bet mes dirbantys švietimo sistemoje ne visada galime sau to leisti / Sezonui artėjant reikia vaikams, vyrui, mamai padėti, o tada tenka ir senus nešioti /. Apie keletą porų batų negaliu nieko pasakyti. Sunešioju senus, o tada perku naujus.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių