Quantcast

„Žalgiris“ Stambule nesugebėjo pasipriešinti „Fenerbahce“ krepšininkams

  • Teksto dydis:

Kauno „Žalgirio“ krepšininkams nepavyko pergalingai startuoti Eurolygos atkrintamosiose varžybose. Žalgiriečiai pirmosiose ketvirtfinalio serijos rungtynėse antradienį išvykoje 43:76 (13:15, 8:23, 14:21, 8:17) pralaimėjo vicečempionei Stambulo „Fenerbahce“ (Turkija) komandai ir serijoje iki trijų pergalių atsilieka 0-1.

Rungtynės prasidėjo nerezultatyviai ir dažnomis abiejų komandų klaidomis. Pirmojo kėlinio viduryje Stambulo klubas pirmavo 9:5, bet tuomet „Žalgiris“ laimėjo atkarpą 8:0 ir išsiveržė į priekį 13:9. Deja, per likusį pirmojo kėlinio laiką 6 taškus be atsako pelnė šeimininkai (15:13).

Košmariškai žalgiriečiams susiklostė antrasis kėlinys. Per 10 minučių „Žalgirio“ krepšininkai pelnė tik 8 taškus ir šeimininkai prieš didžiąją pertrauką susikrovė 17 taškų persvarą (38:21). Trečiajame kėlinyje „Fenerbahce“ ekipa išlaikė iniciatyvą savo rankose ir dar labiau nutolo (59:35). Paskutinis kėlinys jau tebuvo formalumas ir Stambulo ekipa iškovojo užtikrintą pergalę.

Tai buvo nerezultatyviausios „Žalgirio“ rungtynės Eurolygoje.

Kauno ekipai 10 taškų pelnė Marius Grigonis, 8 - Aaronas White'as, 6 - Nate'as Woltersas, po 4 - Thomasas Walkupas bei Edgaras Ulanovas, po 3 - Brandonas Daviesas ir Artūras Milaknis, po 2 - Antanas Kavaliauskas ir Leo Westermannas, 1 - Deonas Thompsonas. Rokas Jokubaitis ir Lukas Uleckas nepasižymėjo.

„Fenerbahce“ gretose 16 taškų surinko Nikola Kaliničius, 13 - Marko Guduričius, 12 - Erickas Greenas.

„Žalgirio“ krepšininkai surinko tik 25 naudingumo balus, o varžovai - 81.

Antrosios rungtynės bus žaidžiamos ketvirtadienį vėl Stambule. Trečiasis serijos mačas vyks balandžio 23 dieną Kaune.

Kauno „Žalgiris“ Eurolygos ketvirtfinalį pasiekė antrus metus iš eilės. Praėjusiais metais žalgiriečiai pateko į pusfinalį ir jame pralaimėjo tam pačiam „Fenerbahce“ klubui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ilgas

Ilgas portretas
Baikit. 0-3 bus bukit ramus. Sutikit su tu kad fener yra 3bai stipresne komanda ir viskas. Ko cia slept

Zalgirio fane

Zalgirio fane portretas
Taip, pralaimejo.Bet kokie bjaurus komenentarai! Kai laimi tai liaupsinat,o pralaimejus- pilat purva ant komandos!Jus nemylit krepsinio ir Zalgirio!!!

senjoras

senjoras portretas
nevadinkit ju Žalgiriu- tikro Žalgirio nesat matę? tai tik Žalgirio komandos žaidėjai kuriems dzin tas vardas, gaunu pinigus čia, nuvarysiu kitur, noriu stengiuosi, noriu ne...gal kas jau tuos spalvotus užverbavo , pažadėjo ką nors- tai kam čia stengtis? tfu su ta komercija..
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių