Quantcast

„Žalgiris“ sieks įveikti Kazanės ekipą

Eurolygos namų rungtynių dieną Žalgiris TV sugrįžta su tiesioginėmis transliacijomis. Šį kartą vietoje studijos „Žalgirio“ arenoje pokalbius su Kauno „Žalgirio“ ir Kazanės „Unics“ atstovais girdėsite iš Kauno sporto halės.

Lietuvos krepšinio lopšyje po daugiau nei 3 metų pertraukos šį vakarą vėl skambės Eurolygos himnas ir į aikštę žengs pajėgiausios Europos lygos krepšininkai.

Tradiciškai artėjant mačui Žalgiris TV kviečia išgirsti rungtynių dalyvius mintis tiesioginiame eteryje. Su žiūrovais bendravo „Žalgirio“ treneris skautas Evaldas Beržininkaitis, aptaręs varžovų žaidimo stilių.

Improvizuotoje studijoje jį pakeitė žalgirietis Robertas Javtokas, kuriam šio vakaro mačas bus šimtasis per jo Eurolygos karjerą. Visų laikų blokų dešimtuke R.Javtokas dalinasi aštuntąją vietą su Darjušu Lavrinovičiumi, bet abu lietuvius sparčiai vejasi „Unics“ aukštaūgis D‘Oras Fischeris. Šiomis temomis ir sukosi pokalbis su „Žalgirio“ vidurio puolėju.

Į antrąją tiesioginę transliaciją Žalgiris TV pakvietė vieną „Unics“ trenerių štabo atstovą Giorgos Vovorą bei komandos naujoką Curtisą Jerrellsą.

Kazanės ekipa po trijų Eurolygos rungtynių visoje Eurolygoje taikliausiai meta dvitaškius (60,7 proc.), o „Žalgiris“ – tritaškius (47,1 proc.), todėl Žalgiris TV eteryje buvo aptartos ir šios temos.

„Žalgirio“ ir „Unics“ rungtynių pradžia – 19.45 val. Po mačo Žalgiris TV eteryje žiūrėkite tiesioginę transliaciją iš spaudos konferencijos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

limpa

limpa portretas
Kodel haleje vyks,o ne namu arenoje?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių