Quantcast

Išsigelbėjo, bet krito: „Žalgiris“ nesustabdė „Monaco“ taškų mašinos

  • Teksto dydis:

Kauno „Žalgiris“ (3-12) paskutinę ketvirtojo kėlinio akimirką išsigelbėjo, bet galiausiai Eurolygoje patyrė dar vieną nesėkmę.

Jure Zdovco auklėtiniai namuose per pratęsimą 98:107 (21:22, 22:26, 27:13, 25:34, 3:12)neatsilaikė prieš „Monaco“ (6-9) krepšininkus.

Po trijų kėlinių kauniečiai turėjo 9 taškų persvarą (70:61), bet ketvirtajame kėlinyje Monako krepšininkai ėmė rodyti savo jėgą puolime.

Svečiai spurtavo 14:3 ir greitai persvėrė rezultatą (75:73), o iš viso per kėlinį sumetė 34 taškus.

Iki ketvirtojo kėlinio pabaigos likus 33 sekundėms Tyleris Cavanaugh smeigė tritaškį ir „Žalgirio“ deficitą sumažino iki 1 taško (91:92).

Mike'as Jamesas nepataikė, tačiau teisėjai po krepšiu kovoje dėl kamuolio įžvelgė Cavanaugh pražangą. Su tuo nesutiko Jure Zdovcas, kuris už emocijas užsidirbo techninę pražangą.

„Monaco“ pataikė dvi baudas ir įgijo trijų taškų persvarą.

„Žalgiriui“ Lukas Lekavičius sumetė abi baudas (93:94), o svečiams Robas Gray įmetė tik vieną ir „Žalgiris“ išsigelbėjimui turėjo 8 sekundes.

Lukas Lekavičius nepataikė, tačiau Edgaras Ulanovas sugriebė kamuolį, įmetė iš po krepšio ir išplėšė pratęsimą.

Visgi per papildomą laiką „Žalgiris“ nesustabdo „Monaco“ taškų mašinos. Iš pradžių svečiai pataikė tris dvitaškius be atsako, o į tai tritaškiu atsakė Janis Strelnieks (98:101).

Galiausiai Mike'as Jamesas sumetė keturias baudas, Willas Thomasas pridėjo dvitaškį, o atsakymo neturėję žalgiriečiai pripažino nesėkmę.

Žalgiris“: Janis Strelnieks 22 (5/7 trit.), Artūras Milaknis 19 (5/7 trit.), Joshas Nebo 14 (6/8 dvit., 9 atk. kam.), Lukas Lekavičius 13 (5/6 baud., 6 rez. perd.), Tyleris Cavanaugh 8 (9 atk. kam.).

„Monaco“: Mike‘as Jamesas 20 (14 rez. perd., 5 atk. kam., 5/6 baud.), Dwayne‘as Baconas 19, Alpha Diallo 13 (3/4 trit.), Robas Gray ir Willas Thomasas (5/6 dvit.) po 12.


Šiame straipsnyje: EurolygaKauno ŽalgirisMonaco

NAUJAUSI KOMENTARAI

As

As portretas
Tai kad cia nereikej pratesimo! Zalgiris buvo laimejes bet aiskiai nupirkti teisejai padare savo!

kaunietis

kaunietis portretas
Atleiskite, bet jei pratesimo metu visi vengia mesti , o tik stumia kamuolį nuo savęs, tai kaip galima laimėti ? Tiek metimui progų, tačiau vis tiek bandoma rasti dar geresnį variantą, kol susimauna....BET ačiū už gražias rungtynes. Nuobodu nebuvo. Tačiau mums reikia pergalių. o be metimų [ ir taiklių , kaip ir baudas būtina susikaupti mesti...] , pergalių nebus.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių