Quantcast

„Žalgiris“ KMT ketvirtfinalį laimėjo 68 taškais

  • Teksto dydis:

Kauno „Žalgiris“ tapo trečiuoju Karaliaus Mindaugo taurės finalinio ketverto dalyviu. Antrąjį ketvirtfinalio mačą Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai kovoje su „Šiauliais“ laimėjo 100:75.

Abejų rungtynių rezultatu „Žalgiris“ buvo pranašesnis net 204:136.

Šeštadienį Vilniuje vyksiančiame KMT pusfinalyje kauniečiai susikaus su Panevėžio „Lietkabelio“ ir Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ poros nugalėtoja.

„Žalgiris“ jau po pirmųjų rungtynių buvo įgijęs 43 taškų persvarą, todėl antroji dvikova buvo tik formalumas. „Žalgiris“ šiose rungtynėse nusprendė poilsio suteikti Edgarui Ulanovui, Artūrui Milakniui ir Aaronui White’ui. Tuo metu „Šiaulių“ gretose nežaidė traumuotas Ignas Vaitkus.

Rungtynes kur kas geriau pradėjo „Šiauliai“, kurie sužaidus 5 minutes pirmavo 8 taškais (17:9). Tuomet „Žalgiris“ spurtavo 23:2 ir pabėgo 13 taškų persvara (32:19).

Trečiajame kėlinyje „Šiauliai“ buvo priartėję iki 11 taškų skirtumo, bet „Žalgiris“ atsakė atkarpa 13:4 ir nugalėtojas buvo aiškus (66:46).

 

 

Šiame mače buvo užfiksuotas „Žalgirio“ arenos sezono lankomumo antirekordas. Susitikimą stebėjo 2099 sirgaliai, o prieš tai antirekordas buvo 2125 aistruoliai, susirinkę akistatoje su Kėdainių „Nevėžiu“.

„Žalgiris“: Brandonas Daviesas 15 (7 atk. kam.), Leo Westermannas 14 (3/4 trit.), Thomasas Walkupas 12, Deonas Thompsonas 11, Marius Grigonis 10.

„Šiauliai“: Benas Griciūnas 14 (5 atk. kam., 5 rez. perd.), Evaldas Šaulys (7 kld.) ir Antanas Udras – po 13, Kristupas Žemaitis 12 (5 rez. perd., 5 kld.).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Edmundas Tulcevičius

Edmundas Tulcevičius portretas
Keisti tie žmonės , moka nemažus pinigus ir eina žiūrįti atsiprašant tokį š... , juolab tai galima pažiūrėti per tv .
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių