Quantcast

„Žalgirio“ varžovų treneris: kauniečiai dabar įspūdingos formos, tad buvo neramu

„Yra gerų dalykų, bet buvo galima kabintis dar rimčiau“, - atsiduso Žydrūnas Urbonas. Utenos „Juventus“ ekipos vyriausiasis treneris liko patenkintas savo auklėtinių pasirodymu LKL čempionate prieš Kauno „Žalgirį“.

Tuo tarpu Šarūnas Jasikevičius po paskutinių 2017-ųjų metų rungtynių turėjo pagrindo šypsotis, bet ypatingu džiaugsmu nespinduliavo. Nors žalgiriečiai šeštadienį išvykoje 78:74 palaužė Utenos „Juventus“, mačo būta netikėtai atkaklaus.

„Žinant, kokios formos dabar yra „Žalgiris“, mums buvo neramu prieš rungtynes“, - neslėpė Ž.Urbonas.

Buvęs žinomas krepšininkas, dabar vadovaujantis gimtosios Utenos klubui, apeliavo į tai, jog žalgiriečiai pastaruoju metu ne tik pirmauja Lietuvos čempionate, bet ir yra statistiškai geriausia visos Eurolygos gruodžio mėnesio komanda. LKL čempionai elitiniame Europos turnyre laimėjo pastarąsias penkerias rungtynes ir žengia trečiojoje pozicijoje. Lietuvos krepšinio lygoje Š.Jasikevičiaus kariauna niekam neužleidžia lyderių sosto. Jų sąskaitoje 15 laimėjimų ir vos dvi nesėkmės. Tiesa, kauniečiams į nugarą kvėpuoja Klaipėdos „Neptūnas“ (14 pergalių ir 3 nesėkmės), pastarosiomis dienomis sukirtęs rankomis su naujoku Vytautu Šulskiu, grįžusiu į Lietuvą iš Libano čempionato.

Treti rikiuojasi Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkai, šeštadienį iškovoję 13-ąją pergalę per 17 turų. Rimo Kurtinaičio vedama sostinės komanda svečiuose 85:74 pranoko Alytaus „Dzūkiją“. Pastaroji ekipa su „Juventus“ dalijasi 6 – 7 vietas.

„Pamažu lipame iš duobės. Gal daugiau iš vyrų išsireikalauju nei buvo iki šiol“, - aiškino Ž.Urbonas.


Šiame straipsnyje: ŽalgiriskomentaraiJuventus

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Baikit su ta lietuvos lyga iš ž raidės. Žalgiriui neturėtų rupėti Nei neptunas nei utena. Ne tokio lygio jiems krepšini žaisti! Dabar svarbiausia EURO LYGA SEKMĖS ŽALGIRIUI
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių