Quantcast

„Žalgirio“ pergalę kauniečiai atšventė be muštynių

Kaunas aistringai, bet palyginti ramiai praėjusią naktį atšventė „Žalgirio“ pergalę Lietuvos krepšinio lygoje.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Viešosios tvarkos valdybos viršininkas Remigijus Stukas džiaugėsi, kad miestiečių linksmybės praėjo be incidentų – nebuvo užfiksuota nė vieno pažeidimo.

„Kaip gražiai visi sirgaliai susirinko į Rotušės aikštę, taip gražiai ir išsiskirstė. Aikštėje budėjo tie pareigūnai, kurie labiausiai myli ir gerbia Kauno „Žalgirį“, – portalui kaunodiena.lt šmaikštavo R. Stukas.

Jis patikino, kad aikštėje dirbo daugiau pareigūnų nei įprasta, buvo iškviestos papildomos pajėgos. Čia prieš vidurnaktį iš Vilniaus po triuškinamos pergalės ketvirtosiose finalo rungtynėse parvažiavo žalgiriečiai, kuriuos pasitiko didžiulius būrys gerbėjų.

Pernykštis „Žalgirio“ pergalės šventimas taip pat praėjo be jokių incidentų. Matyt, kauniečiai išmoko švęsti nesimušdami ir neniokodami savo miesto.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ramas

ramas portretas
v. žukaityte - tau negana pergalės prieš rytą? tau reikia muštynių? Debilė žurnaliūga...

1-am

1-am portretas
pritariu. Tokio idiotiško pavadinimo dar neregėjau. Pasirodo, žalgiriečiai visada švenčia su muštynėmis, o dabar, kaip nuostabu, be muštynių. Bjauri žurnaliūga, gaila kaunadienės, ji pavirto žurnaliūgų atmatų duobe.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių