Quantcast

„Žalgirio“ kalendoriuje – būsimo sezono įrašai

  • Teksto dydis:

Eurolygos turnyro reguliarųjį sezoną Kauno "Žalgirio" krepšininkai pradės spalio 1-ąją rungtynėmis Prancūzijoje, o užbaigs kitąmet balandį Rusijoje.

Pirmas mačas – Vilerbane

Eurolygos varžybos startuos rugsėjo 30-ąją Monake, Izraelyje, Italijoje ir Ispanijoje.

Tądien jėgas išmėgins "AS Monaco" ir Atėnų "Panathinaikos", Tel Avivo "Maccabi" ir Miuncheno "Bayern", Milano "AX Armani Olimpia" ir Maskvos CSKA bei Madrido "Real" ir Stambulo "Anadolu Efes" komandos.

Spalio 1-ąją žalgiriečiai svečiuose žais su Vilerbano ASVEL. Kazanės "Uniks" kovos su Sankt Peterburgo "Zenit", Stambulo "Fenerbahce" – su Belgrado "Crvena zvezda", Pirėjo "Olympiakos" – su Vitorijos "Baskonia", "Barcelona" – su Berlyno ALBA.

Antro turo mačas "Žalgirio" lauks Kaune – spalio 7-ąją atvyks "Zenit" su Artūru Gudaičiu ir Mindaugu Kuzminsku.

Kovo 11-oji – ypatinga

Pirmoji kauniečių dvikova su Eurolygos čempionų titulą ginsiančiu "Anadolu Efes" numatyta spalio 29-ąją Stambule, antroji – 2022 m. kovo 17-ąją "Žalgirio" arenoje.

Su Š.Jasikevičiaus treniruojama "Barcelonos" ekipa Lietuvos čempionai Kaune susitiks 2022 m. kovo 11-ąją.

Su Šarūno Jasikevičiaus treniruojama "Barcelonos" ekipa Lietuvos čempionai susitiks lapkričio 26-ąją Katalonijos sostinėje ir 2022 m. kovo 11-ąją Kaune.

Mūšiai su CSKA kariauna, kurios gretose bus ir Marius Grigonis, – gruodžio 10-ąją "Žalgirio" arenoje bei 2022 m. kovo 25-ąją Rusijos sostinėje.

Paskutines reguliariojo sezono rungtynes žalgiriečiai žais kitąmet balandžio 8-ąją Sankt Peterburge.

Naujienų dar bus

"Žalgirio" klubas yra oficialiai patvirtinęs apie pratęstas ar naujas sutartis su Joffrey Lauvergne'u, Luku Lekavičiumi, Tyleriu Cavanaugh, Joshu Nebo, Nielsu Giffey, Mantu Kalniečiu ir Edgaru Ulanovu.

Yra žodinis susitarimas su Pauliumi Jankūnu, iki 2022 m. vasaros galiojančios sutartys su Artūru Milakniu, Roku Jokubaičiu, Martinu Gebenu, Steve'u Vasturia, Augustine'u Rubitu, iki 2023 m. – su Mareku Blaževičiumi.

Tačiau, anot "Žalgirio" klubo direktoriaus Pauliaus Motiejūno, kai kurios anksčiau pasirašytos sutartys peržiūrimos, nes, sumažėjus biudžetui, nėra galimybių vykdyti numatytas finansines sąlygas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių