Quantcast

Žalgirietis R. Jokubaitis patyrė traumą

  • Teksto dydis:

Prieš penktadienį vyksiančias vyrų krepšinio klubų Eurolygos ketvirtojo turo rungtynes su Vilerbano „Asvel“ (Prancūzija) krepšininkais, ne itin malonios žinios pasiekė Kauno „Žalgirio“ komandą.

Per trečiadienio treniruotę Rokas Jokubaitis patyrė kairės rankos nykščio traumą. Nors lūžių nerasta, atlikus tyrimus, paaiškėjo, kad be krepšinio jaunasis žalgirietis turės praleisti mažiausiai dvi savaites,praneša zalgiris.lt. 

Kitas atakų organizatorius Alexas Perezas jau praleido sekmadienio akistatą su Vilniaus „Rytu“ dėl sužeistos kirkšnies. Jo galimybės žengti ant parketo penktadienio rungtynėse paaiškės tik prieš pat susitikimo su Prancūzijos čempionais startą.

Traumų išretintai įžaidėjo pozicijai sustiprinti Šarūnas Jasikevičius į pagrindinę komandą pasikvietė 18-metį Kerrą Kriisą.

Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL) „Žalgiris-2“ komandą į pergales vedantis įžaidėjas vidutiniškai pelno po 16,6 taško, atkovoja po 4 kamuolius ir prideda po 6 rezultatyvius perdavimus.

Jei estas gaus savo šansą išbėgti į aikštelę, tai jam bus debiutinis mačas vilkint pagrindinės komandos marškinėlius oficialiose rungtynėse.

Antrosios pergalės Eurolygoje žalgiriečiai sieks jau penktadienį „Žalgirio“ arenoje nuo 19.44 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių