Quantcast

„Žalgirį“ nukovęs V.Šeškus: tai viena skambiausių mano pergalių

„Malonu, kai laimi, o kai laimi prieš „Žalgirį“, tai 10 kartų maloniau“, - švytėjo Virginijus Šeškus. Jo muštruojami Prienų „Skycop“ krepšininkai antradienį namuose netikėtai patiesė į svečius atvykusį Kauno „Žalgirį“.

„Per trenerio karjerą nedaug kam pavyko LKL čempionate įveikti žalgiriečius. Noriu padėkoti vyrams už kovą. Tai vienos mano geriausių rungtynių šį sezoną. Neveltui mūsų labiau patyrę žaidėjai pasakė, jog Prienams kuo sunkiau, tuo geriau. Juk šiandien žaidėme be dviejų rezultatyviausių savo krepšininkų – Malcolmo Granto ir Martyno Gecevičiaus“, - dėstė V.Šeškus.

Pasak jo, vaizdo aikštėje negadino netgi „Skycop“ marškinėliais vilkintys jauni žaidėjai – Vitalijus Kozys ir Ernestas Mankauskas.

„Vadinasi, reikia tikėti tuo jaunimu“, - sakė jis.

Treneris išskyrė po 20 taškų pelniusius Žygimantą Janavičių ir Darjušą Lavrinovičių. Gynėjas dar ir atliko 10 rezultatyvių perdavimų.

„Šiandien mums ir sekėsi. Labai laiku pataikėme tritaškius, praleidome tik 76 taškus, aišku ir „Žalgiris“ žaidė ne su visa energija. Gal galvojo, kad atvažiuos pas mus ir susitvarkys lengvai reikalus. Tai jiems padarė meškos paslaugą“, - aiškino V.Šeškus.

Treneris apgailestavo, jog jo auklėtiniai sugeba nukauti pajėgiausią šalies komandą, tačiau prieš tai neplanuotai pralaimėjo vienai silpniausių – „Šiauliams“. Esą jei ne ta nesėkmė, prieniškiai realiai pretenduotų į 6-ąją vietą reguliariajame čempionate, o dabar gali vis tiek likti 8-ti ir jau ketvirtfinalyje susidurtų su žalgiriečiais.

Tuo tarpu „Žalgirio“ treneris Šarūnas Jasikevičius neslėpė nusivylimo, nors turnyrine prasme jo ekipai šis mačas beveik nieko nelėmė.

„Noriu pasveikinti varžovus. Prienų komanda buvo kovingesnė. Dažnai aš, kaip treneris, imuosi atsakomybės, bet šį sykį mano komandos tiesiog nebuvo šiose rungtynėse. O kokios to priežastys, aš nežinau“, - atsiduso jis.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
"nors turnyrine prasme jo ekipai šis mačas beveik nieko nelėmė" -didesnio apsurdo dar negirdėjau.

Broniui is Vilniaus

Broniui is Vilniaus portretas
Tokio košmaro nereikia mums.

Timur

Timur portretas
Pritariu broniui
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių