Quantcast

„Volfas Engelman“ tapo pagrindiniu LKL rėmėju

  • Teksto dydis:

Didelį dėmesį visuomeniniam Lietuvos gyvenimui skiriantis, jau antrą gyvavimo šimtmetį skaičiuojantis bravoras „Volfas Engelman“, nuo šiol rems ir stipriausią Lietuvos krepšinio lygą. Ketvirtadienį Kaune LKL generalinis direktorius Romualdas Brazauskas ir „Volfas Engelman“ generalinis direktorius Marius Horbačauskas pasirašė bendradarbiavimo sutartį. „Volfas Engelman“ tapo pagrindiniu LKL rėmėju.

Po sutarties pasirašymo lygos generalinis direktorius teigė, jog prie LKL šeimos prisijungė savo srities lyderis.

„Labai džiaugiamės šia užsimezgusia draugyste, „Volfas Engelman“ bendrovė savo veiklos metus skaičiuoja ne dešimtmečiais, bet šimtmečiais. Tai pasako viską. Tęstinumas, tradicijos, profesionalumas – šios vertybės labai artimos ir mums, todėl smagu, kad radome bendrą kalbą. Bendrovė yra socialiai atsakinga, remia ne tik sportą, bet ir kultūrą, saugo tradicijas ir paveldą. Viliamės, kad ši partnerystė bus naudinga abiems pusėms ir bendradarbiausime ne vienerius metus“, – teigė LKL generalinis direktorius Romualdas Brazauskas.

Pasirašydamas bendradarbiavimo sutartį „Volfas Engelman“ vadovas teigė, jog bendrovė apsispręsdama remti sporto šaką atsižvelgia ne vien į sportinius pasiekimus, bet labiau į pamatines vertybes.

„Mus ir LKL neabejotinai vienija bendras suvokimas apie tai, kas sporte svarbiausia. Tai yra pagarba varžovui ir pergalės, pasiektos sąžininga kova. Garbingas žaidimas, džentelmeniški ir nesavanaudiški poelgiai – tai yra tie momentai, kurie žavi ir sutraukia milijonus gerbėjų visame pasaulyje. Atletai yra pavyzdys daugeliui ir dažnas į juos lygiuojasi, tad visuomenės akyse krepšininkai yra visą galva aukščiau. Šiuo atveju net ir tiesiogine prasme“, – šypsodamasis teigė M. Horbačauskas.

„Volfas Engelman“ ne tik žodžiais, bet ir veiksmais įrodė, kad įmonė yra aktyvi Lietuvos visuomenės kultūros ir sporto gyvenime. „Volfas Engelman“ tapo pagrindiniu filmo „Arvydas Sabonis 11. Visa galva aukščiau“ mecenatu. Bendrovė taip pat bendradarbiauja su Donatu Motiejūnu ir jo įkurta jaunųjų talentų krepšinio stovykla „D-MO Talent Camp“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių