Quantcast

V. Šeškus sugrįžta: su „Jonava“ šturmuos NKL

Virginijus Šeškus po metų pertraukos vėl imasi vyr. trenerio darbo. Tinklalapio „BasketNews.lt“ žiniomis, 53-erių specialistas stoja už „Jonavos“ klubo vairo – abi pusės sutarė dėl sutarties pagal formulę „1+1“.

Šį tarpsezonį prieniškis buvo sulaukęs susidomėjimo iš Ukrainos ir Kuveito, tačiau situaciją sunkino nežinomybė dėl nepažaboto COVID-19 viruso.

Jonaviškių ambicija su naujuoju treneriu – laimėti NKL ir sportiniu principu žengti į LKL. Pastaraisiais metais klubui buvo siūloma prisijungti prie LKL šeimos komerciniu būdu.

Pasikvietus Šeškų, „Jonava“ imsis sudėties komplektavimo darbų. Praėjusį sezoną Nerijaus Zabarausko vadovaujama Jonavos komanda per 37 turus laimėjo 14 kartų ir NKL liko tryliktoje vietoje.

Šeškus beveik visą karjerą dirbo gimtųjų Prienų krepšinio komandoje, išskyrus 2014-2015 m. sezoną, kai save išmėgino tuometiniame Vilniaus „Lietuvos ryte“.

2009 metais Šeškus su Prienų ekipa laimėjo NKL pirmenybes ir nuo tada šio miesto komanda varžosi aukščiausiame šalies divizione.

2010-2012 metais prieniškiai pasidabino LKL bronza, 2012-2014 m. triumfavo LKF taurės varžybose, o 2017-aisiais iškovojo BBL pirmenybių auksą.

Praėjusį gruodį Prienų klubas išskirtinai pagerbė savo generolą ir iškėlė 10-uoju numeriu pažymėtus marškinėlius į arenos palubes.


Šiame straipsnyje: Virginijus ŠeškusJonavaLKL

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių